EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

z diskusie:
- Boooshe: Tho jaq je moshne? Wed tho je slobodna wola kazdeho kym ce byt.......
- ....: podla mna je tho riadna blbost......keby sa cel neqdo zabit taq to urobi .....nato nhemusi byt emo........a saq ja by som to aj taq nedodrziavala :D na nasej sxool to inaq tesh zakazali :P ale kaslat na nich!.......
- zakaz: ZAKAZAT RAPovat .. pohrdanie osobnostami,navadzanie ku kriminalite :D
- emo: ja bi som zakazal vsetko okrem emo je to uplna kovadina ten zakon nech zakazu hip hop rep atd len nie emo
- rusi: rusi su uplne sprosty jak mozu zakazat n iaki stil im uplne sibe ale vazne jak mozu zakazat nosit oblecenie ako emaci a farbit vlasy na cierno atd nech zakazu nieco ine ale nie emo
- emo: je uplne v poho ta ich tam vlada ani nevie co to znamena su to uplne hoveda ja bi som to pocuval a obliekal sa tak stale a je my jedno co bi so mnou spravili ale vazne mal bi som ich na haku uplne este bi som hudbu pustal na plne pecky a bolo bi mi jedno co so mnou spravia

najvacsia pecka aku som kedy cital :lol: :lol: nadherna diskusia :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

sak co cakas na azete kto myslis ze je? :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

bratsky narod Rusov bol vzdy pokrovkovy. vzdy sme za nim sli ako psik, v dobrom i v zlom, v chudobe i vo vacsej chudobe, vo vojne aj v mieri.... mohli by sme aj teraz :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

mikkimikki napísal:ale ale ... no kazdopadne tento zakon je podla mna uz prehnany ... a neni to nahodou v rozpore s demokraciou ?
je to prehnane.......podla mna je vela dlolezitejsich veci ktore by mohli riesit :?
http://fotoalbumy.azet.sk/0gothicgirl/?i9=0cd734165e30
je to album jednej baby_GOTHIC GIRL.............no a potom ze emo je depresivne......OMFG....podla mna goti sa rezu a goti si ublizuju a citia sa jak zbytocni na tomto svete ATD....
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

to je smiesne :D ved ked niektore decko povie ze nie je emo tak ako mu dokazu ze je? poukazu na vlasy s ofinou? na piercing? na pasikave veci? na cierne mikiny s ruzovymi lebkami? na conversy na nohach? lol :lol:
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

jackb napísal:bratsky narod Rusov bol vzdy pokrovkovy. vzdy sme za nim sli ako psik, v dobrom i v zlom, v chudobe i vo vacsej chudobe, vo vojne aj v mieri.... mohli by sme aj teraz :)
no ale ja stale nechapem preco by sa to malo zakzazat, v podstate je to styl ako kazdy druhy a predstavte si ze niekto fakt ,,fici,, na emo uz dlho ale natom povodnom, zrazu voila prisla NEWWAVEEMO mania tak je za kkt-a aj on a este mu to zakazu ?! .. neni to trochu proti zdravemu rozumu, ako chapem ze sa napriklad zakazala probagacia fasizmu ale to je o niecom inom, ked chcu zakazat emo kvoli samovrazdam a podobne co potom napriklad taky uz spominany gothic alebo dokonca jrock (prikladam prilohy) :?
Prílohy
147e54b2004010_26236.jpg
147ebc853d3cf8_26236.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som to pisal s nadsadenim. mne by sa tiez nepacilo, ze mi niekto zakaze gelovat si vlasy, nosti koziu bradu alebo zlateho skorpiona na zube
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

mikkimikki napísal:no ale ja stale nechapem preco by sa to malo zakzazat, v podstate je to styl ako kazdy druhy a predstavte si ze niekto fakt ,,fici,, na emo uz dlho ale natom povodnom, zrazu voila prisla NEWWAVEEMO mania tak je za kkt-a aj on a este mu to zakazu ?! .. neni to trochu proti zdravemu rozumu, ako chapem ze sa napriklad zakazala probagacia fasizmu ale to je o niecom inom, ked chcu zakazat emo kvoli samovrazdam a podobne co potom napriklad taky uz spominany gothic alebo dokonca jrock (prikladam prilohy) :?
FUJ tie fottyk su nechutne :smt078 :smt096 :aasmile19:
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

jackb napísal:ja som to pisal s nadsadenim. mne by sa tiez nepacilo, ze mi niekto zakaze gelovat si vlasy, nosti koziu bradu alebo zlateho skorpiona na zube
ved ja chapem ze jak si to myslel :) , ja som len potreboval nieco o co sa s mojou vypovedou opriet :D sry :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Mikki :D to je čo za haluz?.. :D príde domov bez oka.. z koncertu.. krvavý, do*ebaný.. so slovami: "mami, bol som na koncerte.. " :D Je to divné.. :?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

ZitePunkom napísal:Mikki :D to je čo za haluz?.. :D príde domov bez oka.. z koncertu.. krvavý, do*ebaný.. so slovami: "mami, bol som na koncerte.. " :D Je to divné.. :?
no ja si to tiez nejak neviem vysvetlit :lol:
Sheep
Addict
Addict

pekne montaze :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

pane boze j-rock...ako keby to ine styly nerobili....
robit halo z image KAPIEL je fakt prehnane, tak ku hudbe sa musia aj dopasovat, ale videli ste uz fanusikov hentak doriadenych?
Kapela na koncerte sice moze vyzerat uplne katastrofalne (vidiet live Mayhem je fakt zazitok) ale teraz sa jedna skor o to ako vyzeraju jej fanusikovia v normalnom zivote...a vyzeraju cuduj sa svete normalne. Zato EMO-kidom drbe nepretrzite. Aj ked musim priznat, ze niektori tazki gothici su tiez pekne mimo
aby som vam dokazal, ze nielen j-rock je tym zivy..
priloha 1 - industrialna skinny puppy
priloha 2 - metalovy Marduk
Prílohy
Marduk___Promo.jpg
skinny puppy.jpg
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

axXis napísal:pane boze j-rock...ako keby to ine styly nerobili....
robit halo z image KAPIEL je fakt prehnane, tak ku hudbe sa musia aj dopasovat, ale videli ste uz fanusikov hentak doriadenych?
Kapela na koncerte sice moze vyzerat uplne katastrofalne (vidiet live Mayhem je fakt zazitok) ale teraz sa jedna skor o to ako vyzeraju jej fanusikovia v normalnom zivote...a vyzeraju cuduj sa svete normalne. Zato EMO-kidom drbe nepretrzite. Aj ked musim priznat, ze niektori tazki gothici su tiez pekne mimo
boooze sak ale tym som ja nechel povedat ze len jrock je taky, ja som to bral a ukazal ako priklad ktory poznam (aby sa furt nehucalo len do emo), ja sa holt do vsetkych stylov nevyznam (a zvlast do tych,,undergroundovejsich,,) ...

2sheep: myslim ze to neni fotomontaz, podla mna je to skor naaranzovane v reale :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:pane boze j-rock...ako keby to ine styly nerobili....
mmh ale emaci su chory(ironicky)......inak asi ma ukamenujete.... :cry: ........ale zistil som ze hudnu co pocuvam(to mi kamos povedal)ze to neni emo ale SCREAMO......tak ja uz neviem :?
Sheep
Addict
Addict

je dobre ze nevies co pocuvas, alebo tvoj kamos si robi prcu :D
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:je dobre ze nevies co pocuvas, alebo tvoj kamos si robi prcu :D
ja som bol vtom ye je to emo.....no ehm citim sa trapne :oops: :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

moj zlaty. emo sa v ENG hovoriacich krajinach a nielen tam vyslovuje ako ímo a screamo sa vyslovuje skrímo..vidis tu podobnost? nie nebudes skrímak , furt si len ímak :D :lol:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:moj zlaty. emo sa v ENG hovoriacich krajinach a nielen tam vyslovuje ako ímo a screamo sa vyslovuje skrímo..vidis tu podobnost? nie nebudes skrímak , furt si len ímak :D :lol:
opravujem nie ímo ale ímou.....a screamo skrímo
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

dexter7007 napísal:opravujem nie ímo ale ímou.....a screamo skrímo
skrímo neni skrímou ?:D:D:D
Napísať odpoveď