AMD Athlon 64 X2

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

AMD Athlon 64 X2

Príspevok od používateľa Andr3w »

Ahojte,

prosim vas, ked si spustim spravcu uloh tak sa mi v zalozke vykon zobrazuje len jeden procesor, resp. len jedno jadro, neviete cim to je? predtym sa mi tam zobrazovalo ale dnes som preinstaloval system a zrazu to tam nie je, mam Win XP pro, diki moc za rady
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Predpokladám že si tam mal pred tým Vistu. Je to jednoducho v ovládačoch. Netuším bohovi žiaľ ako sa daný ovládač volá ale tuš´m je to skutočne ovládačom. Niečo od AMD. Pohrab sa na nete.
MAker
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MAker »

možno máš len v správcovi úloh nastavené zobrazovanie spoločného grafu pre obe jadrá. na viste sa to nastavuje v zobraziť-história procesora-jeden graf pre každý procesor, na xp to asi bude podobné...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

diki za odpovede ale predtym som mal Win XP ten isty co teraz akurat myslim ze bol rozdiel len v jazykovej verzii, nastavene to zobrazovanie v spravcovi nemam, resp. tam nemam na vyber aby sa to zobrazovalo bud pre jeden alebo dva procesory, skusim to vsak este dnes preinstalovat, potahal som uz aj nejaky ovladac priamo z AMD stranky na procesor tak to snad pomoze, vistu som tam nemal nainstalovanu vobec ale po vcerajsom upgrade graf.karty to ju vyskusam.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

toto si skúšal?
Prílohy
cpu.JPG
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ano presno to, ale uz mi to ide, naisntaloval som Win XP eng a islo to hned po prvom spusteni, neviem sice preco to na tom Win XP cz taktiez so SP2 neslo ale to neva, hlavne ze sa to uz zobrazuje tak ako ma, diki moc
Napísať odpoveď