Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
na ženách neznášam pár vecí: ked si myslia, že sú krásne, tvária sa ako modelky, obliekajú sa tak ale na ich otrasné telo to vôbec nepasuje, oblečie sa nádherne /naozaj očarujúce šaty/, namaluje sa, upraví si vlasy a ked sa priblížim tak cítim zápach - nie vonavky ale POT !!!!
možno blbá poznámka o tom pote ale mne to nehorázne vadí, možno za to človek ani nemôže ale asi by som sa sprchoval 4 krát denne len aby som tomu predišiel
toto čo som napísal možno to niekto chápe zle:....ked sa takto baba správa a pri tom všetkom si ona sama uprimne myslí, že je cool a pri tom ostatny okolo vedia a evidentne to je aj vidno, že niekde sa stala chyba
možno blbá poznámka o tom pote ale mne to nehorázne vadí, možno za to človek ani nemôže ale asi by som sa sprchoval 4 krát denne len aby som tomu predišiel
toto čo som napísal možno to niekto chápe zle:....ked sa takto baba správa a pri tom všetkom si ona sama uprimne myslí, že je cool a pri tom ostatny okolo vedia a evidentne to je aj vidno, že niekde sa stala chyba
takze najprv mensia otazka: hoci by ta holka vo vasej pritomnosti nefajcila, aj tak by ste ju hned odpisali? vazne si myslim, ze je to kazdeho osobna vec a pokial sa vas pekne opyta, ci si moze zapalit a vy poviete nie, ona si nezapali, thak si myslim, ze nie je na tom nic zle 
a co sa mi nepaci na chlapcoch?
-naladovost
-ked si o sebe myslia, ze pojedli vsetku mudrost sveta
-ked vam povedia, ze su unaveni a nikam nejdu, no zavola ich kamos na pivo a idu
-ked chcu byt dominantni za kazdu cenu
-ked su az moc naviazani na partiu a zase naopak, ked neuznavaju spolocnost a radsej su vo dvojici, skor taky zlaty stred
-ked delia ludi podla stylu hudby, ktory pocuvaju
-ked nie su sami sebou, ale hraju sa na niekoho ineho
-ked maju bokovky
-ked su az chorobne ziarlivi
ak mi este nieco napadne, dopisem
-naladovost
-ked vam povedia, ze su unaveni a nikam nejdu, no zavola ich kamos na pivo a idu
-ked su az moc naviazani na partiu a zase naopak, ked neuznavaju spolocnost a radsej su vo dvojici, skor taky zlaty stred
-ked delia ludi podla stylu hudby, ktory pocuvaju
-ked maju bokovky
-
JohnFrusciante
Star
Killerka napísal:takze najprv mensia otazka: hoci by ta holka vo vasej pritomnosti nefajcila, aj tak by ste ju hned odpisali? vazne si myslim, ze je to kazdeho osobna vec a pokial sa vas pekne opyta, ci si moze zapalit a vy poviete nie, ona si nezapali, thak si myslim, ze nie je na tom nic zle
-naladovost
-ked vam povedia, ze su unaveni a nikam nejdu, no zavola ich kamos na pivo a idu![]()
-ked delia ludi podla stylu hudby, ktory pocuvaju![]()
-ked maju bokovky
Ale dalej sa už nezhodneme..
-dalej si totiž "skoro" vymenovala veci, ktoré robia chlapa chlapom a ktorými sa ťa vlastne snaží on získať ...viď príklad že radšej akoby mal ísť s tebou von ked chceš ty ( ! ) ide von s kamaratom na pivo ... dominancia je prirodzená, zmier sa s tým, nič ako emancipácia nefunguje !
A dalej by som si chcel ešte vytipovať toto :
Kód: Vybrať všetko
-ked su az moc naviazani na partiu a zase naopak, ked neuznavaju spolocnost a radsej su vo dvojici, skor taky zlaty stred-
nordkapp_pb
Hardcore addict
d4nt3 lol to s tou partiou si myslel ako vazne ? ... zenska je zenska ale priatelia su priatelia, treba to vediet zladit ... ja osobne by som nedokazal odsunut kamaratov a priatelov na vedlajsiu kolaj, len preto ze mam zensku .. ked ta zenska necha tak ti kto pomoze ? ti priatelia na ktorych si sa vysral ? ... ASI ...
PS1: ... a keby boli namietky, ANO rok a pol alebo kolko to vlastne dokazem celkom uspesne udrzat pri zivote aj vztah aj kamaratstva ...
PS2: ... a aj tak neni nad dobru pansku jazdu
PS1: ... a keby boli namietky, ANO rok a pol alebo kolko to vlastne dokazem celkom uspesne udrzat pri zivote aj vztah aj kamaratstva ...
s PS1+PS2 súhlasímnordkapp_pb napísal:d4nt3 lol to s tou partiou si myslel ako vazne ? ... zenska je zenska ale priatelia su priatelia, treba to vediet zladit ... ja osobne by som nedokazal odsunut kamaratov a priatelov na vedlajsiu kolaj, len preto ze mam zensku .. ked ta zenska necha tak ti kto pomoze ? ti priatelia na ktorych si sa vysral ? ... ASI ...
ALE ... je čas , ktorý stráviš zo ženskou a ktorý s kamarátmi a najhoršia vec je kombinovať ! Nemáš prostriedky aby si mi toto vyvrátil. Proste Tvoja priateľka je Tvoja priateľka a do TVojej partie nepatrí, aj keby tam chcela. ( no offence
Kód: Vybrať všetko
.. ked ta zenska necha tak ti kto pomoze ? ti priatelia na ktorych si sa vysral ? ... 3 kamaráti. Žiadne problémy,svet gombička. Jeden si našiel dievča, začal sa jej venovať úúúplne. Na kamošov sa snažil nezabudnúť,ale dievča mu chcelo ukázať, akým "zlým" sposobom žil. ( Pánske jazdy
och, skoro som sa rozplakal
-
triple
Guru wannabe
aktuálne:
- prebraté od Aidena (sry) ale vystihuje to
Aiden napísal:
ja som sa zas od jednej pred mesiacom dozvedel novinku, ze Kurt Cobain je mrtvy Shocked ...no kto by to povedal...tak som sa jej spytal ci pocula o pade dvojiciek...reakcia bola, ze nech z nej nerobim sprostu, ze to sa stalo uz davno Laughing
- prebraté od Aidena (sry) ale vystihuje to
Aiden napísal:
ja som sa zas od jednej pred mesiacom dozvedel novinku, ze Kurt Cobain je mrtvy Shocked ...no kto by to povedal...tak som sa jej spytal ci pocula o pade dvojiciek...reakcia bola, ze nech z nej nerobim sprostu, ze to sa stalo uz davno Laughing
-
forgottten
Medium Star
keď hovorí jak infantilné malé decko a na počítači w namiesto v, x namiesto ch a pod
extrémne pri tele
naivita
totálna idiocia
nevzdelanosť
škaredá tvár
poväčšine krátke vlasy
špinavá baba (taká čo sa jej z úst sypú hrešenia jedna radosť (nie od nervov ale jedna radosť...) alebo taká, ktorá je jazdená 7 dní v týždni)
extrémne pri tele
naivita
totálna idiocia
nevzdelanosť
škaredá tvár
poväčšine krátke vlasy
špinavá baba (taká čo sa jej z úst sypú hrešenia jedna radosť (nie od nervov ale jedna radosť...) alebo taká, ktorá je jazdená 7 dní v týždni)
d4nt3: moja ženská nepatrí do mojej partie? Aj keby sa ostatní posrali, tak do partie bude patriť a tam kde pôjdem ja pôjde aj ona a pôjde aj partia.
To, že niekto dokáže skombinovať čas strávený s kamarátmi a čas strávený s priateľkou je najlepšia voľba. A ak to ty nedokážeš alebo nechceš, tak ťa ľutujem.
To, že niekto dokáže skombinovať čas strávený s kamarátmi a čas strávený s priateľkou je najlepšia voľba. A ak to ty nedokážeš alebo nechceš, tak ťa ľutujem.
-
triple
Guru wannabe
ja som si myslel že mi to na ženách nevadí bo aj ja som proste taký čo slovo to skoro všetko nadávky.. obyčajný pozdrav napr.. Ako sa k........rva máš ty kkkkt.. a na miesto toho by fakt stačilo "ako sa máš?" no a pred nedávnom som tak pozoroval bratovú kočku a začala hasiť jednu nadávku za druhou a ani za toho pána boha som nevedel prísť na čo mi na nej vadí.. tak som pozoroval dalej .. potom ju vysmial jeden chlapík za to ako sa vyjadruje a pak mi to došlo..MimKoRn napísal:taká čo sa jej z úst sypú hrešenia jedna radosť (nie od nervov ale jedna radosť...)
takže vadí to aj mne
Ach jaj , dostal som sa do roviny ,ked ma niekto lutuje. Čo začínaš s úbohosťami, ja som nikoho neurážal, ak áno, dokáž kde . A poprosím ťa o vek, aby som vedel, v ktorom veku to ide skombinovať partiu a priateľku. Naozaj seriozne,nejde o poníženie.pinco napísal:d4nt3: moja ženská nepatrí do mojej partie? Aj keby sa ostatní posrali, tak do partie bude patriť a tam kde pôjdem ja pôjde aj ona a pôjde aj partia.
Podla mna to možné nie je, ako teenager som s tým mal skúsenosti. Ak ti holka zapadne do party, už je kamarátka so všetkými, postupne sa bude baviť viac s tvojimi kamošmi ako s tebou a v najhoršom prípade ti ju prebere niekto z "party" a si vybavený. No offence. Stáva sa.
Svet je o celodennom žonglovaní s rodinou,prácou,súkromím, priatelmi a partnerom. Ak tie veci skĺbiš,nastane chaos. Ak si myslíž že nie,dokaž to nie čím.Lebo v kombinovaní priatelky a priatelov ja vidím len chaos.
-
triple
Guru wannabe
ide to v každom veku.. ja mám 22 môj brat 23 a bratranec 26 a všetkým trom sa to podarilo a pohodad4nt3 napísal:poprosím ťa o vek, aby som vedel, v ktorom veku to ide skombinovať partiu a priateľku.
a presne tam je problém pretože dievčatá sú ešte naivné a nevedia čo od života chcú,, chalani sú nadržaný ako prasce a preťiahli by aj svinu keby im dala..d4nt3 napísal:Podla mna to možné nie je, ako teenager som s tým mal skúsenosti
ked som mal 20 som mal priateľku 17teen.. dostal som sa do ich "partie" samozrejme nejak som to tam nezvládal ale pre nu som to spravil.. heh strašne ma bavilo prizeraz sa na chalanov čo nevedia kde majú hranicu a pak ležali pod stolom .. zbierali šetky droné čo našli doma pod kobercom na chlast a cigi.. a každý tak pargal každého medzi sebou ..
tam problém vidím ale delé je to len o tom že tí ludia boli nevyspelí a bez životných skúseností
Dík. Ale uznaj,každý sme iný. Nie každý túži po tom. Ja nepotrebujem kombinovať svoj čas na priatelov a ženskú. No offence. Mám ho dosť, tak načo , ked sa možem zabaviť najprv po svojom s priatelkou, a po svojom s kamošmi napr. na pive.ide to v každom veku.. ja mám 22 môj brat 23 a bratranec 26 a všetkým trom sa to podarilo a pohoda
K tomu tvojmu príbehu.
moj kamoš to raz vyjadril : " chcem aby moja priatelka chodila so mnou, nie s mojimi kamošmi ..."