nokia N95 helppp!!!!! GPS
nokia N95 helppp!!!!! GPS
zdravim potreboval by som pomoc s nokiou N 95 vcera som sa stal stastnym majitelom tohto mobilu na akciu v orange a nejako mam problem s GPS ??? hned ako spustim mapy tak mi len zobrazi svet a nic ??????, nie som ziadny odbornik tak zide sa mi kazda pomoc thks
Re: nokia N95 helppp!!!!! GPS
hlavne potrebujes mapu, ktora sa ti ma zobrazit: natiahnut cez map loadrer, alebo cez wifi, zapnut GPS prijem, prizoomovat saOndo999 napísal:zdravim potreboval by som pomoc s nokiou N 95 vcera som sa stal stastnym majitelom tohto mobilu na akciu v orange a nejako mam problem s GPS ??? hned ako spustim mapy tak mi len zobrazi svet a nic ??????, nie som ziadny odbornik tak zide sa mi kazda pomoc thks
-
mikkimikki
Medium Professional
chod v mobile do Nastrojov a tam mas ze USB a pozri sa ze co mas nastavene .. mal by si mat PC Suite myslim ... no a ak ti nedetekuje mobil skus ho znou pripojit, nasiel ti ho aspon PC ? .. alebo ti svieti na mobile kontrolka ktora znaci ze USB spojenie je aktivne ??Ondo999 napísal:no to som sa snazil ale ked zapnem map loader napsie mi WAITING FOR DEVICE a mobil mam pripojeny takze nechapem preco to nejde