Mat ci nemat lasku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JohnFrusciante
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

keď človek chce ľubiť niekoho tak nech ľubi. bude šťastny ale keď človeku laska veľmi nechyba a dokaže byť šťastny aj bez nej tak ju zatiaľ nepotrebuje:D
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

to mimkorn:
Ja nehladam chybu v inych, problem je v tom ze ja vidim na sebe same chyby(pri tom si to ostatni nemyslia, vidim v sebe nieco co nie je), povazujem sa za... v kazdom pripade ja sebec nie som, ide mi o blaho druhych viac ako o moje. Ja to slovo uplne k vode nepustam, ale vyhybam sa mu. Pretoze pre mna to slovo znamena len jedno, bolest. Nic viac. To bude tym ze som paranoidny pesimista, vo vsetkom vidim koniec, vo vsetkom vidim problem a tak... :) Proste pre mna je lepsie a vyhodnejsie, ked nebudem nic riesit. Ktovie mozno sa raz objavi ta prava, ale v to uz davno neverim

a vobec nemam dovod ti davat k- , ja len plusujem :wink: a aj preto ze mas pravdu,
nesquik_7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nesquik_7 »

Ako bolo spomenute ma to svoje + aj - .Moj nazor je taky ze je lepsie nemat.. Laska je krasna ale boli... mozno to mam nato taky nazor lebo som este zasrane 17 rocne decko a chcem si uzivat troska, venovat sa sebe, mat volnost.. a nechcem trapit ani seba ani dievca ked ju potom len tak nechapem lebo dievcata to prezivaju troska horsie sa trapia viac... atd. :wink:/ btw: mozno keby som mal lasku tak by som pisal inak. pochopitelne.. no momentalne to je asi takto
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Rad by som vedel, kolko rokov ma clovek, ktory sa toto spyta. A ci vydrzal aspon s jedinym dievcatom dlhsie, ako par tyzdnov. Asi nie, inak by sa nepytal.
Človek, teda ja , má rokov 19 a zmysel v tom absolutne nevidím, nieže by som nemal o ženské záujem ale proste žiadnu poriadnu som ešte nemal a po dalšom a dalšom koši od dalších už na to ani nemám náladu... s babami sa bavím, mám mnoho dobrých kamošiek, nie som introvert a v pohode sa dám aj s neznámou na ulici do reči ...ALE KU**A KAŽDÁ TOMU MOŽNÉMU VZŤAHU NEDÁ ANI ŠANCU ==== ... je to absolutne na p**u , jednoznačne NEMAŤ a je pokoj !!!
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

existpierre napísal:mna posledny vztah takmer polozil, netrval dlho, takze radsej uz ziadny vztah, lebo keby bol dlhsi, jeho neuspech nemusi dopadnut dobre. Uz som si zvykol na samotu. Uz nic neriesim a nikoho k sebe nepustim. :roll:
Viem aké to je byť láskou sklamaný. A keďže to tak vyzerá, že to je ešte čerstvá rana, napíšem ti jedno. Trepeš ko*ot. . Hneď prvá čo sa ti páči a usmeje sa na teba ti roztopí ľad na "srdci".Ďakujem za pozornosť
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

erytrocyt napísal:Viem aké to je byť láskou sklamaný. A keďže to tak vyzerá, že to je ešte čerstvá rana, napíšem ti jedno. Trepeš kok****. . Hneď prvá čo sa ti páči a usmeje sa na teba ti roztopí ľad na "srdci".Ďakujem za pozornosť
nie je to cerstva rana, hovorim veci s chladnou hlavou a nadhladom. Ano je to ko*****a, radsej si ale zvolim tuto cestu.
Domqua
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Domqua »

..aj keď Ťa láska opustí a srdce ostane prázdne, nepovedz NIKDY v bolesti, že ľúbiť nieje krásne..
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

erytrocyt napísal:Viem aké to je byť láskou sklamaný. A keďže to tak vyzerá, že to je ešte čerstvá rana, napíšem ti jedno. Trepeš kok****. . Hneď prvá čo sa ti páči a usmeje sa na teba ti roztopí ľad na "srdci".Ďakujem za pozornosť
myslim, že toto je konkretnejšie vyjadrenie môjho osobného postoja, len sa snažím hovoriť trochu diplomatickejšie :roll:
Domqua napísal:..aj keď Ťa láska opustí a srdce ostane prázdne, nepovedz NIKDY v bolesti, že ľúbiť nieje krásne..
pekne napísané..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Samota je niekedy dobra vec, :) ale mat holku este krajsia 8)
Gabcsu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabcsu »

V živote som toho zažila naozaj dosť a v láske som sa veľakrát sklamala :( :( :( Ale napriek tomu si nemyslím že existuje niečo krajšie ako byť s milujúcou osobou :smt050
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

mat a lubit :)
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Kto by nechcel mať ? Nikto . Ale ked to nejde a spôsobuje to viac bolesti ako štastia je lepšie nemať :cry:
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Jednoznacne MAT, ALE mat aj rad a nepochybovat. A ked sa niekto opyta ci je to lepsie tak by som si dovolil pochybovat ci si vobec zasluzi :evil: Pretoze mat len preto aby som mal, to radsej nemat, minimalne kvoli tej holke, nech nie je iba vyuzita alebo na vyplnenie prazdnych chvil. :smt098
Cuciatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Cuciatko »

Myslím si, že jednoznačne lásku mať.
Ja keď som bola sama, tak som si hovorila:"Keby som tak niekoho mala." Ale nikdy som si nepovedala, keď mám priateľa:"Keby som tak teraz bola sama, ako by mi bolo dobre." S láskou je aspoň pre mňa všetko, alebo aspoň väčšina vecí ľahšia. A ani ma nenapadlo myslieť si, že by mi mohla byť láska na príťaž. Ale zas určite nie mať lásku tak, aby sa nepovedalo...alebo lepšie povedané, aby sa povedalo, že niekoho mám. To radšej lásku nemať.
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

teraz mám pauzu, bolo mi fajn. robila som si, čo som chcela. mala som čas len pre seba, išla som si kam som chcela. teraz po roku samoty, je mi už smutno. už by som sa najradšej pritúlila k niekomu. čiže oddýchnuť si na nejaký čas, ale na stálo to by som asi nevydržala. síce do vzťahu niekedy prídu aj mračná, ale keď som sama je to horšie. prežívam najťažšie obdobie života a poviem ti, že by sa hodilo milujúce rameno na ktoré by som sa rada vyplakala.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Hmm ja osobne som mal nemam neviem ci budem mat ... :P chyyba mi to niekedy ale myslim si ze vzhladom na moj vek mam na to este cas .... zatim si treba uzivat nie sa viazat na neviem ake dlhe vztahy ale to je individualne :P
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Určite mať, ale len v prípade pokial je láska opatovaná aj z druhej strany...takú lásku že jeden je namotaný a druhý ma v riti neuznávam a takú ani nechcem a moc ludi ani nechce.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

MAŤ a hlavne lubit :) to clovek chape aky je to presny pekny pocit iba ked ma svoju lasku :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

.:M4jco:. napísal:Určite mať, ale len v prípade pokial je láska opatovaná aj z druhej strany...takú lásku že jeden je namotaný a druhý ma v riti neuznávam a takú ani nechcem a moc ludi ani nechce.
Bohuzial take veci si clovek nevybera....
Napísať odpoveď