Mat ci nemat lasku
-
JohnFrusciante
Star
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
to mimkorn:
Ja nehladam chybu v inych, problem je v tom ze ja vidim na sebe same chyby(pri tom si to ostatni nemyslia, vidim v sebe nieco co nie je), povazujem sa za... v kazdom pripade ja sebec nie som, ide mi o blaho druhych viac ako o moje. Ja to slovo uplne k vode nepustam, ale vyhybam sa mu. Pretoze pre mna to slovo znamena len jedno, bolest. Nic viac. To bude tym ze som paranoidny pesimista, vo vsetkom vidim koniec, vo vsetkom vidim problem a tak...
Proste pre mna je lepsie a vyhodnejsie, ked nebudem nic riesit. Ktovie mozno sa raz objavi ta prava, ale v to uz davno neverim
a vobec nemam dovod ti davat k- , ja len plusujem
a aj preto ze mas pravdu,
Ja nehladam chybu v inych, problem je v tom ze ja vidim na sebe same chyby(pri tom si to ostatni nemyslia, vidim v sebe nieco co nie je), povazujem sa za... v kazdom pripade ja sebec nie som, ide mi o blaho druhych viac ako o moje. Ja to slovo uplne k vode nepustam, ale vyhybam sa mu. Pretoze pre mna to slovo znamena len jedno, bolest. Nic viac. To bude tym ze som paranoidny pesimista, vo vsetkom vidim koniec, vo vsetkom vidim problem a tak...
a vobec nemam dovod ti davat k- , ja len plusujem
Ako bolo spomenute ma to svoje + aj - .Moj nazor je taky ze je lepsie nemat.. Laska je krasna ale boli... mozno to mam nato taky nazor lebo som este zasrane 17 rocne decko a chcem si uzivat troska, venovat sa sebe, mat volnost.. a nechcem trapit ani seba ani dievca ked ju potom len tak nechapem lebo dievcata to prezivaju troska horsie sa trapia viac... atd.
/ btw: mozno keby som mal lasku tak by som pisal inak. pochopitelne.. no momentalne to je asi takto
Človek, teda ja , má rokov 19 a zmysel v tom absolutne nevidím, nieže by som nemal o ženské záujem ale proste žiadnu poriadnu som ešte nemal a po dalšom a dalšom koši od dalších už na to ani nemám náladu... s babami sa bavím, mám mnoho dobrých kamošiek, nie som introvert a v pohode sa dám aj s neznámou na ulici do reči ...ALE KU**A KAŽDÁ TOMU MOŽNÉMU VZŤAHU NEDÁ ANI ŠANCU ==== ... je to absolutne na p**u , jednoznačne NEMAŤ a je pokoj !!!Rad by som vedel, kolko rokov ma clovek, ktory sa toto spyta. A ci vydrzal aspon s jedinym dievcatom dlhsie, ako par tyzdnov. Asi nie, inak by sa nepytal.
-
erytrocyt
VIP
Viem aké to je byť láskou sklamaný. A keďže to tak vyzerá, že to je ešte čerstvá rana, napíšem ti jedno. Trepeš ko*ot. . Hneď prvá čo sa ti páči a usmeje sa na teba ti roztopí ľad na "srdci".Ďakujem za pozornosťexistpierre napísal:mna posledny vztah takmer polozil, netrval dlho, takze radsej uz ziadny vztah, lebo keby bol dlhsi, jeho neuspech nemusi dopadnut dobre. Uz som si zvykol na samotu. Uz nic neriesim a nikoho k sebe nepustim.
-
existpierre
Medium Star
nie je to cerstva rana, hovorim veci s chladnou hlavou a nadhladom. Ano je to ko*****a, radsej si ale zvolim tuto cestu.erytrocyt napísal:Viem aké to je byť láskou sklamaný. A keďže to tak vyzerá, že to je ešte čerstvá rana, napíšem ti jedno. Trepeš kok****. . Hneď prvá čo sa ti páči a usmeje sa na teba ti roztopí ľad na "srdci".Ďakujem za pozornosť
-
forgottten
Medium Star
myslim, že toto je konkretnejšie vyjadrenie môjho osobného postoja, len sa snažím hovoriť trochu diplomatickejšieerytrocyt napísal:Viem aké to je byť láskou sklamaný. A keďže to tak vyzerá, že to je ešte čerstvá rana, napíšem ti jedno. Trepeš kok****. . Hneď prvá čo sa ti páči a usmeje sa na teba ti roztopí ľad na "srdci".Ďakujem za pozornosť
pekne napísané..Domqua napísal:..aj keď Ťa láska opustí a srdce ostane prázdne, nepovedz NIKDY v bolesti, že ľúbiť nieje krásne..
-
midnight_man
Guru
Myslím si, že jednoznačne lásku mať.
Ja keď som bola sama, tak som si hovorila:"Keby som tak niekoho mala." Ale nikdy som si nepovedala, keď mám priateľa:"Keby som tak teraz bola sama, ako by mi bolo dobre." S láskou je aspoň pre mňa všetko, alebo aspoň väčšina vecí ľahšia. A ani ma nenapadlo myslieť si, že by mi mohla byť láska na príťaž. Ale zas určite nie mať lásku tak, aby sa nepovedalo...alebo lepšie povedané, aby sa povedalo, že niekoho mám. To radšej lásku nemať.
Ja keď som bola sama, tak som si hovorila:"Keby som tak niekoho mala." Ale nikdy som si nepovedala, keď mám priateľa:"Keby som tak teraz bola sama, ako by mi bolo dobre." S láskou je aspoň pre mňa všetko, alebo aspoň väčšina vecí ľahšia. A ani ma nenapadlo myslieť si, že by mi mohla byť láska na príťaž. Ale zas určite nie mať lásku tak, aby sa nepovedalo...alebo lepšie povedané, aby sa povedalo, že niekoho mám. To radšej lásku nemať.
-
in your world
Light Star
teraz mám pauzu, bolo mi fajn. robila som si, čo som chcela. mala som čas len pre seba, išla som si kam som chcela. teraz po roku samoty, je mi už smutno. už by som sa najradšej pritúlila k niekomu. čiže oddýchnuť si na nejaký čas, ale na stálo to by som asi nevydržala. síce do vzťahu niekedy prídu aj mračná, ale keď som sama je to horšie. prežívam najťažšie obdobie života a poviem ti, že by sa hodilo milujúce rameno na ktoré by som sa rada vyplakala.
-
midnight_man
Guru