Vigor 2700 voip

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
kele
Light Expert
Light Expert

Vigor 2700 voip

Príspevok od používateľa kele »

Mam problem..... mam router vigor 2700 a chcel som si nastavit port forwarding(predtym uz som ho nastavoval) do nastaveni by sa malo dostat tak ze napisem HTTP://192.168.1.1 meno:admin heslo:admin, ale boli mi instalovat novy internet a zmenili mi v routeri ip adresu na 192.168.157.113 ked sa chcem dostat do nastaveni routra tak tato ip 192.168.157.113 ani 192.168.1.1 nefunguje a funguje 192.168.157.1 lenze neviem ake tam mam zadat meno a heslo prosim o radu
THX
Kesoman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kesoman »

Providera mas akeho? Ak t-com tak nastavenie netu vobec nie je tazke aj samostatne, a ked to vies mozes zresetovat router, pretoze ak ti nebere stare heslo a oni ti ho zmenili tak si mozes ist piskat. Alebo druha moznost je zavolat im tam a spytat sa ich ake ti dali heslo na router.
kele
Light Expert
Light Expert

koénfer.net
Kesoman
Star
Star

A mas k tomu pripojeniu nejaku dokumentaciu login pass na net ? a zakladne nastavenia ?
kele
Light Expert
Light Expert

nie ono je to wifi ale mame pripojenych viac pocitacov a ostal nam modem/router od t-com 4g innternet. a vypinali mi v nastaveniach routra dns a menili ip a asi zmenili heslo
Kesoman
Star
Star

kele napísal:nie ono je to wifi ale mame pripojenych viac pocitacov a ostal nam modem/router od t-com 4g innternet. a vypinali mi v nastaveniach routra dns a menili ip a asi zmenili heslo
sak ono to je wifi router ale ak to chapem tak je v mode klient ? takze chytas wifinu cez router a dalej ju rozsirujes cez normalny ethernet ? ak to je tak, tak ti zmenili heslo, a najskorej to vyriesis u nich .
kele
Light Expert
Light Expert

wifi router to nieje!!!!!
je to normalny adsl2/+2 router ktory sluzi ako switch internet chytam zvlast antenou...... router by som nebol potreboval ale mam pripojenych viac PC takze mi ho tam zapojili vypli DNS zmenili IP a asi aj heslo!!....
Kesoman
Star
Star

kele napísal:wifi router to nieje!!!!!
je to normalny adsl2/+2 router ktory sluzi ako switch internet chytam zvlast antenou...... router by som nebol potreboval ale mam pripojenych viac PC takze mi ho tam zapojili vypli DNS zmenili IP a asi aj heslo!!....
=> jedine zavolaj im ;)
kele
Light Expert
Light Expert

Uz som to vyriesil thx za rady...............................

LOCK
Napísať odpoveď