Problém so zapnutím PC

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Jbal
Novice
Novice

Problém so zapnutím PC

Príspevok od používateľa Jbal »

Zdravím,

potreboval by som poradiť s PC...

Vždy keď ho zapnem tak v pohode všetko ide,len keď načítava Windows XP tak raz to načíta a reštartne počítač.Keď sa reštartne tak mi ukáže takú obrazovku kde sú možnosti: Safe mode, Safe mode with networking,Safe mode with command prowth, Last know good configuration a Start windows normally.Keď dám nejakú možnosť urobí to to isté ako predtým.Vyskúšal som už všetky možnosti a nič, niekedy keď dám Safe mode(núdzový režim) to ide.Potreboval by som poradiť ako tento problém vyriešiť.Skúšal som aj obnoviť zo zálohy.

(Antivirusový program mám)

Ďakujem za pomoc.
lol4
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Problém so zapnutím PC

Príspevok od používateľa lol4 »

Jbal napísal:Zdravím,

potreboval by som poradiť s PC...

Vždy keď ho zapnem tak v pohode všetko ide,len keď načítava Windows XP tak raz to načíta a reštartne počítač.Keď sa reštartne tak mi ukáže takú obrazovku kde sú možnosti: Safe mode, Safe mode with networking,Safe mode with command prowth, Last know good configuration a Start windows normally.Keď dám nejakú možnosť urobí to to isté ako predtým.Vyskúšal som už všetky možnosti a nič, niekedy keď dám Safe mode(núdzový režim) to ide.Potreboval by som poradiť ako tento problém vyriešiť.Skúšal som aj obnoviť zo zálohy.

(Antivirusový program mám)

Ďakujem za pomoc.
Skúšal si dať Last know good conf.? Zrejme sa Ti nejak pošahal Windows.. Ak máš rozdelený HDD, preinštaluj ho a uvidíš čo to bude robiť.. Alebo si v núdzovom režime zálohuj dáta (ak ich máš na rovnakom disku ako Win) a pak to formátni..
Jbal
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jbal »

No, neviem tým to asi nebude.To by mi nešlo zapnúť PC vôbec.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Jbal napísal:No, neviem tým to asi nebude.To by mi nešlo zapnúť PC vôbec.
Reinštall Winu. doje*** sa :D Presne toto isté robilo u známeho. Tak sme sa s tým nehrali preinštalovali windows a pc ide lepšie ako predtým :)
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Jbal napísal:No, neviem tým to asi nebude.To by mi nešlo zapnúť PC vôbec.
Prečo by ti pc nemalo ísť vôbec :?: Keď máš pošahaný Win, tak to neznamená, že comp nemôže nabehnúť..
Napísať odpoveď