problem s pc seka sa

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
marek63
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problem s pc seka sa

Príspevok od používateľa marek63 »

mam problem s mojim pc.. proste ked s nečim pracujem na kompe tak sa mi zničoho nič sekne na chvilu a potom zas ide normalne.. skušal som už aj vyčistit registre s ccleanerom aj som poslal log s hijackthis na viry.cz a nič šetko tam mam vraj v pohode.. ale ja mam podozrenie že mi to robi kolu avastu.. ked je to teda softverova zaležitost.. za každu pomoc diky..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ak si myslis ze ti to robi avast tak ho skus vypnut...
skus sa odpojit aj od netu ci ti to bude robit.. asi najlepsie bude preinstalovat windows ak ho mas uz dlhsiu dobu
marek63
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marek63 »

praveže win bol instalovany nedavno.. možno mesiac dozadu ani nie.. to ani vlastne nie je moj komp je to mojho uja.. avast si myslim že to robi koli tomu že jak kontroluje a vždy jak sa tam ta ikonka zastavi na lište tak sa zastavi aj cely komp ..

//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 17:31 )
sry za doublepost .. ale teraz ma napadlo že som si všimol že to pc sa seka vtedy ked o zapnuti pc mi nabehne soft od zvukovky Realtek HD .. a po resetnuti kompu nekedy aj na druhy krat.. mi nenabehne po štarte a vtedy mi komp nemrzne..
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Mne to zacalo robit tiez odvtedy, co som nainstalovala avast. Mrzne to ked som na nete a nielen pri nacitavani, ale aj pri pisani. Je to len na par sekund, ale dost casto a leze to uz na nervy. Da sa s tym nieco spravit, alebo zmenit AV?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

pryja napísal:Mne to zacalo robit tiez odvtedy, co som nainstalovala avast. Mrzne to ked som na nete a nielen pri nacitavani, ale aj pri pisani. Je to len na par sekund, ale dost casto a leze to uz na nervy. Da sa s tym nieco spravit, alebo zmenit AV?
Zmenil by som antivírus... Aký ? To už nechám na tebe :wink: Každý má svojho favorita :) Ale dal by som tam najnovší NOD :)
Napísať odpoveď