Chcem sa spýtať, či to za takú smiešnu cenu HDD vlastne ochladí. Asi to nebude bohviečo, že ?
Môj HDD má teploty max. 50 stupnov, tak ma napadlo že by som jo mohol trocha schladiť. Ale zatial len napadlo, nemienim kupovať zase nejaký namakaný HDD chladič. Len sa pýtam, či by teplota aspoň trochu šla dole pri tomto evercoole.
taketo nieco mam len v inej farbe a mozno ina znacka...poviem ti ze chladit to chladi ale robi to strasny hluk (aspon to co som mal ja) tak som to ani nezapajal...namiesto toho som to vyriesil kupou AC ventilatora 8x8CM a polozil som ho pred HDD...pocut ho neni a chladi to dobre
ak mas predny uchyt na chladic aspon 8cm tak si daj pred disk nejaky tichy chladic a mas ochladeny disk ja tak chladim disk a dokonca to pomaha hybat vzduch v bedni
ja mam pred diskom tiez ventilator ale bol dost hlucny tak som pred neho zaradil este rezistor a teraz ho ani nepocut a aj teplota disku mi cosi klesla
fajn, myslel som že takejto odpovede sa dočkam, 25db je dosť a na to že idem dávať pomerne tichšie Rasurbo Fany do bedne, tak toto by robilo privelky hluk. A vy chalani čo máte ten 8cm fan pri disku, celkom fajn napad, nehodili by ste nejaké foto, ako to vyzerá ?
Na HDD chcem zakúpiť tento box, podľa mňa bude to bežať tichšie a aj to uchladí Avšak cena moc lákavá nieje ale ako povedal Vilo " Za kvalitou sa ísť oplatí "
GIGABYTE napísal:Na HDD chcem zakúpiť tento box, podľa mňa bude to bežať tichšie a aj to uchladí Avšak cena moc lákavá nieje ale ako povedal Vilo " Za kvalitou sa ísť oplatí "