Pripojenie cez Hamachi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tomasito13
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pripojenie cez Hamachi

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Mam taky problem chcem si zahrat s kamosmi nieco po sieti cez hamachi a nejde mi to. Jedine co mi ide je Warcraft 3 a to aj so zapnutou firewall a so vsetkym. Skusame Splintercell 3 neide, AoE 3 neide a pritom som vypol vsetku firewall, verzi mame rovnake a pingujem na hamachi a aj s najdeme v hre ale jednoducho nepripoji kde je chyba prosim vas?
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

mate rovnakú verziu týchto hier? :roll:
Thek_SVK
Professional
Professional

Re: Pripojenie cez Hamachi

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

tomasito13 napísal:Mam taky problem chcem si zahrat s kamosmi nieco po sieti cez hamachi a nejde mi to. Jedine co mi ide je Warcraft 3 a to aj so zapnutou firewall a so vsetkym. Skusame Splintercell 3 neide, AoE 3 neide a pritom som vypol vsetku firewall, verzi mame rovnake a pingujem na hamachi a aj s najdeme v hre ale jednoducho nepripoji kde je chyba prosim vas?
najdete sa v hre ale nepripoji ? tak skuste urobit toto:

zapnite hamachi, hru este nezapinajte, chod do Network Connections, daj disable vsetky pripojenia okrem hamachi, to nechaj zapnute, teraz zapni hru, vytvor sietovu hru, prepni sa do windowsu, daj enable na vsetky pripojenia...

toto urobte obaja a snad vam to pojde

tuto fintu poznam z AoM kde ti aj zobrazuje aku mas IP ked vytvoris hru. Obcas sa stane ze ti hra neberie tvoju hamachi IP, ale normlanu IP adresu, ten druhy potom hru sice uvidi ale nepripoji sa na nu...

Ked mas zpanute len hamachi a ostatne pripojenia vypnute, je na 100% iste ze hra ti zoberie tovju hamachi IP...

Ale kto vie, zavada moze byt aj inde, hlavne sa uistite ze mate rovnake verzie a vsetci vypnuty firewall
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

ako som uz pisal mame na 100% rovnake verzie aj Hamachi aj hry a s tou IP tak to pise aj v AoE3, a s tym vypinanim no skusim to diki, to ej co sa tyka AoE3 ale Splintercell 3 mi isla aj bez tychto vypinani len na inom pocitaci ale skusim vsetko diks:)
Napísať odpoveď