Greasemonkey a jeho nefunkcnost

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mato22
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Greasemonkey a jeho nefunkcnost

Príspevok od používateľa mato22 »

prosim vas mam mozillu ff 3.0.1 a v nej script greasemonkey do nedavna siel ale teraz odrazu prestal fungovat problem neviem preco ???

rady ako : restart - PC , firefox
preinstaluj - windows , greasmonkey , firefox

si prosim uschovajte pre inych az na to preinstalovanie windowsu som skusal vsetko co sa skusit dalo presnejsie co ma napadlo vid hore windows ani preinstalovat nebudem lebo niesom trafeny a verim ze tento problem sa da riesit aj inak dakujem za vasu ochotu mi pomoct.

:arrow: E - mail : [email protected] :arrow: prosim vas odpiste bud sem alebo najlepsie by bolo na hore uvedeny mail :!:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

viacero ludí má tento problém (v kombinácii s ff3.0.1) takže doporučujem downgrade. A skús používať menej farbičiek
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Nefunguje ti Greasemonkey, alebo nejaký skript pre GM?
mato22
Light Expert
Light Expert

nefunguje mi greasmonkey

edit // mne to neslo ani na verzii 2.0.x
chrono
VIP
VIP

A ako sa to nefungovanie prejavuje? To rozšírenie sa ti normálne nainštalovalo? Máš ho aj v menu a v stavovom riadku máš ikonu toho rozšírenia? Je to rozšírenie povolené? ...
mato22
Light Expert
Light Expert

chrono vsetko je ako ma byt a aj tak mi neukazuje i su linki zive ci mrtve a ako moderator na jednom wareze to potrebujem moc ja newem co tomu je pls ak by si na to prisiel ozvi sa dikes
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

mato22.. a skript si si zaktualizoval? Boli nedávno zmeny na RS a sa museli aktualizovať aj skripty..
mato22
Light Expert
Light Expert

brm hod aktualizaciu to som nerobil
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Neviem, čo si používal predtým, ale skús niektoré z týchto dvoch:
http://userscripts.org/scripts/show/24953
http://userscripts.org/scripts/show/9467 (osobne používam, žiadny problém)
chrono
VIP
VIP

Tak potom máš problém so skriptom pre Greasemonkey a nie s Greasemonkey samotným. ;)
Každopádne daj si pozor na skripty, ktoré zisťujú funkčnosť linkov. Pre RS existujú rôzne. Niektoré kontrolujú linky cez tú ich stránku na zisťovanie funkčnosti a iné testujú každý link zvlášť.
Tie, čo načítavajú stránku pre každý link zvlášť môžu byť, v prípade, že je na jednej stránke veľa linkov, mierne otravné. Mne sa pri testovaní jedného takého skriptu stalo, že kvôli tomu načítavaniu veľkého počtu stránok na nejaký čas zablokovali moju IP adresu.
mato22
Light Expert
Light Expert

diki chlapci ste fakt fesny ale bmr ja som lamer nejaki navodik co a jak tam mam spravit ?? :roll: :roll: dik
chrono
VIP
VIP

Na tých stránkach je vpravo "Install this script". Ak máš nainštalovaný Greasemonkey a funguje, tak sa ti zobrazí okno, v ktorom budú nejaké informácie o tom skripte a budeš tam musieť kliknúť, že to chceš nainštalovať.
mato22
Light Expert
Light Expert

dikiiii brm aj tebe chrono ste po p*** ludia cool vsetko ficii jak ma velmi ste mi pomohli este raz velke diiiiiiki

//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2009, 11:34 )
Ahojte som s5 s týmto problémom teraz je to čosi iné:

Po poslednom aktualizovaní GM a aktualizovaní scriptov mi GM spomalil na takú mieru že ja stihnem odcheckovať linky aj ručne až tak nabehne on, tiež som si všimol jednu zvláštnosť, používam aj Linkification a tu som si všimol že ak je spustený GM tak Linkification nepracuje pred tým to tak nebolo, mohlo by to mať nejaký súvis ?? Linkification slúži na pretváranie linkou, robí z nich klikacie linky ale to od tej poslednej aktualizácie GM akosi ani netreba GM si to robí sám napr. nepodporuje hellshare takže by tie linky nemali byť v podobe živých ale sú.

Kód: Vybrať všetko

Linkification: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/190
Napísať odpoveď