Je take nieco aj na k810i? lebo zdalo sa mi, ze akosi som sa tam dostal, ale neviem ako
K810i a taskamanager
-
17
Light Professional
K810i a taskamanager
Ako viete, tak k610i malo nieco ako taskmanager a nieco ako "rychle menu". Dnes som dostal K810i a ako tak kukam, tak take tlacitko tu neni
Je take nieco aj na k810i? lebo zdalo sa mi, ze akosi som sa tam dostal, ale neviem ako
-
17
Light Professional
no ved toto som myslelJoxxo napísal:a co toto ?
s tym sa totiz nespusti to rychle menu ale hlavne menu.. to iste, co sa spusti aj po stlaceni joisticku... neviem... aj som skusal v nastaveniach pozerat skratky, ale tie sa daju menit iba pre jjoistick (hore, dole, dolava, doprava)
s tym tlacidlom som nenasiel nic
pomoze niekto?
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
K810i nema v zakladnom (resp. v bezne dodavanom) firmwarei funkciu Multitasking (ako sa to v skutocnosti vola).
Mozno by zabral patch BookManager, ale funkcnstou patchu som si nie celkom isty.
Neviem, co je generic, ale ak je to nejaky vytuneny firmware vychadzajuci z originalu, tak to urcite zaberie.
Mozno by zabral patch BookManager, ale funkcnstou patchu som si nie celkom isty.
Neviem, co je generic, ale ak je to nejaky vytuneny firmware vychadzajuci z originalu, tak to urcite zaberie.
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa: