Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
-
jasan21
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze kazdy kosican ktory ma alebo robil vodicak pocul meno KRAKOVSKY.
ja som ho mal na motorke ale to smo robil len kuzelky to bola pohoda lebo na motorke som jazdil odmalicka ale ked som robil na nakladiak to bola ina kava...mal som dost kamosa vyhodil preto lebo mal zuvacku v ustach a ked mu povedal aby si vybral zuvacku z ust on povedal ze jemu sa tak lepsie soferuje.
krasna hlaska ktoru ten clovek vyslovil...zastavte na okraji cesty a presadnite si dakujem pridte nabuduce
ja som ho mal na motorke ale to smo robil len kuzelky to bola pohoda lebo na motorke som jazdil odmalicka ale ked som robil na nakladiak to bola ina kava...mal som dost kamosa vyhodil preto lebo mal zuvacku v ustach a ked mu povedal aby si vybral zuvacku z ust on povedal ze jemu sa tak lepsie soferuje.
krasna hlaska ktoru ten clovek vyslovil...zastavte na okraji cesty a presadnite si dakujem pridte nabuduce
-
pryja
Darca
Ja nezabudnem nikdy na jednu situaciu z autoskoly, ked som isla po hlavnej stvorprudovke cez mesto a zrazu sa babka vlecie cez cestu pravdaze mimo prechodu, simacim tempom. Tak zacnem brzdit a ten vedla mna mi zosunul nohu z brzdy a zakazal brzdit, ze mam len zatrubit, nech si svihne. Lebo neni na prechode.
A to iste mi spravil aj ked isla macka cez cestu - ze ked budem brzdit pri kazdej macke, nikam sa nedostanem.
A to iste mi spravil aj ked isla macka cez cestu - ze ked budem brzdit pri kazdej macke, nikam sa nedostanem.
a mal uplnu pravdu podla mnapryja napísal:Ja nezabudnem nikdy na jednu situaciu z autoskoly, ked som isla po hlavnej stvorprudovke cez mesto a zrazu sa babka vlecie cez cestu pravdaze mimo prechodu, simacim tempom. Tak zacnem brzdit a ten vedla mna mi zosunul nohu z brzdy a zakazal brzdit, ze mam len zatrubit, nech si svihne. Lebo neni na prechode.
-
vendo
Guru
U nás v dedine máme dlhé, polkruhovite zakruty a vyrazne cítim, že keď si v tej zakrute jemne pridam, tak to auto lepšie sedi. Samozrejme pred zakurtou spomalujem, minimalne zložim nohu z plynu a v zakrute si jemne pridavam.
Pri týchto dlhých polkurhovych zakrutach je citelne, že sa to auto toľko nešúpe po vozovke, ako keď idem na voľnobeh alebo brzdim.
Samozrejme hovorim o prednom náhone a suchej, neprašnej vozovke..
Pri týchto dlhých polkurhovych zakrutach je citelne, že sa to auto toľko nešúpe po vozovke, ako keď idem na voľnobeh alebo brzdim.
Samozrejme hovorim o prednom náhone a suchej, neprašnej vozovke..