//autoeditácia príspevku ( 23 Jul 2008, 15:55 )
Ja som to dal do software ?
//autoeditácia príspevku ( 23 Jul 2008, 19:20 )
up
omg tu su dovodyher_cool_ass napísal:tie stredne skoly sa nejako extra nelisia zameranim, je to skor pokracovanie zakladky iba...ale keby som ti mohol odporucit tak chod urcite na halovu 16, co sa tyka vybavenia skoly myslim ze najlepsia, vsade chytis wifinu, vela pocitacovych ucebni, dobrovolny predmet si mozes dat sietove technologie co nvm ci je aj na inych skolach s certifikatom a hlavne je tam kopec srandy, nelutujem ze som na tu skolu chodil fakt tam bola haluz...
pochopilMurphY napísal:no hej v ba su len tieto skoly priemyselne.. ked nepocitas ucnovky ako je rybnicna , potom v zahorskej bystrici a este jedna sukromna cirkevna..na techickych skolach urcite nenajdes baby ak hej tak hm../asi vies co s tym myslim/ .. ja jednu studujem a zatial mi nic nedala..takze to bude vlastne len kus papiera kvoli ktoremu ta zamestnaju..
tych je minimum a potom vacsina uciteloch ich od ich hobby odradiaturtlak69 napísal:pochopil
k tym holkam... ja nasej skole boli celkom v pohode baby. mile, pekne (co ma dost prekvapilo), ale bolo ich velmi malo. a casom vymizli... btw ten kus papiera je to jedine, co ti ta skola da v pripade, ak ta nezaujima elektronika. ale su aj taki, ktorych to velmi bavi a skolu maju pomaly uz ako hobby. ale tych je minimum
Lenze ja nemam na vyber ....na polygrafickej mi povedali ze je maju plno. Chodil som na gympel odkial som odisiel pretoze sa mi tam uz hnusil pristup tich ucitelov....a tlacila na mna matikarka...turtlak69 napísal:omg tu su dovody![]()
zochova - silnoprud - vela sa clovek nauci, ked na to nema, proste leti. chodilo tam plno znamych. pomerne narocna skola
adlerka - slaboprud - vychodil som ju. ked ma pre to clovek bunky, tak je to hracka. ked nie, utrpenie. moznost studovat cisco (vyucba o nicom), pocitacove systemy, audio-video, etc (utfg). velke plus je, ze ta skola ma meno. a velmi dobre. vybavenie je dobre, len sa k nemu clovek prilis nedostane.
halova - skola, ktora berie vsetkych, ktori nezvladli ani jednu z predoslych a leteli.
osobny postreh: nikdy by som nespravil tu chybu a nesiel na technicku skolu. zabite roky. nic mi to nedalo. radsej obchodnu akademiu alebo polygraficku.
Ja som tu skolu teraz dostudoval a mozem ti povedat ze tam nechod je tam banda debilov a to aj ucitelia mnoho dobrych ucitelov uz odislo ale nastastie tam ostal pan profesor Dinaj (vsetka cest za to co ma naucil)Zavulon napísal:Doporucili by ste mi nejaku elektortechnicku skolu zameranu na pocitace, systemy ..etc v BA ?
Ktoru teraz myslis ? I am confusedMP4-23 napísal:Informácie z prvej ruky
Ja som tu skolu teraz dostudoval a mozem ti povedat ze tam nechod je tam banda debilov a to aj ucitelia mnoho dobrych ucitelov uz odislo ale nastastie tam ostal pan profesor Dinaj (vsetka cest za to co ma naucil)![]()
a na POS-ku ta absolutne nic nenaucia az FIIT ta nieco nauci ale aj tak je to cisto samostudium
EDIT:co sa tyka CISCA absolutna zbytocnost pretoze Benetinova ani len netusi ako nesetovat ROUTERa Hajacha som nemal takze neviem
nemas chut napisat meno? ja som tiez teraz skoncil hentu pakaren a tiez som chodil na cisco.MP4-23 napísal:Informácie z prvej ruky
Ja som tu skolu teraz dostudoval...
....EDIT:co sa tyka CISCA absolutna zbytocnost pretoze Benetinova ani len netusi ako nesetovat ROUTERa Hajacha som nemal takze neviem
ADLERKUZavulon napísal:Ktoru teraz myslis ? I am confused
mno z akej si triedy? ja byvala 4.Cturtlak69 napísal:nemas chut napisat meno? ja som tiez teraz skoncil hentu pakaren a tiez som chodil na cisco.
Zavulon: mysli adlerku
co sa tyka cisca.. teta benetinova je velmi rada ked dokaze spustit packet tracer a nahodit tam jeden router s dvoma PCs. jedna taka mala prihoda:
jedneho dna si hodila USB kluc do PC a vybehla dole ta tradicna bublina, ze nasiel sa novy HW. odpovedou bola reakcia: "jak novy? ved som ho tu uz mala aspon 100 krat". takze cisco sa studujem len kvoli certifikatom. nie kvoli vedomostiam.
Si delas prdel jo? Takto sa zoznamitturtlak69 napísal:jop, takze sme boli spoluziaci. len neviem tvoje menotie certifikaty su fajn, ale 2 su ti uplne nanic. mozes sa s tym sice ohanat, ale prilis velky doraz sa na to nekladie. kazdopadne na vyske sa s tym da pokracovat. ale po skusenosti s tetou benetinovou by som si povedal nikdy viac