Mam stym maly problem.Ked si davam subori s PC cez USB do tohto mobilu tak mi tam da Hudbu,Videa a Obrazky ale ked dam Temu alebo hru tak mi ju tam neda...alebo ju len nvm najst ale hladal som vsade!tak neviete poradit
ale tu je reč o nokii so symbianom. Vžvote som PC Suite neinštaloval, ani neviem kde som to cd hodil a všetky aplikácie/hry/témy čo som si do mobilu hodil (či už cez usb, alebo bt) mi bezproblémovo idú. Šak to je len .sis alebo .jar súbor ktorý si uložíš na kartu a potom inštaluješ do mobilu
Instalacia aplikacii cez PC suite bola jedina moznost pri modeloch ako 6230i, uz na 6300 (nema symbian) staci aplikaciu nakopirovat cez USB a spustit. Na 6120 treba aplikaciu nakopirovat na pamatovku alebo poslat cez bluetooth do telefonu a cez spravcu suborov nainstalovat, da sa aj cez PC Suite a tak to mozes spravit aj takto.
BTW 6120c mam a mam v nej kopu aplikacii a vzdy mi to slo bez problemov
no a ked tu spravu otvoris zacne sa aplikacia instalovat, bude ti vyhadzovat kopu potvrdeni, potom sa ta uz len opyta kde chces nainstalovat ci na pamatovku alebo do telefonu, vyberies a zacne sa instalovat, potom vypise instalacia ukoncena, potom uz len cez menu Aplikácie>Vlastné a tam to najdes urcite