Chyby na hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Ako často chodíš do nastavení, keď ti to vadí? :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Ja nehovorím, že mi to vadí :) ale, že som si to všimol a, že to tam nemusí byť...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nejde o chybu ako skôr o postreh.. po načítaní hlavnej stránky vpravo hore máte:
Zobraziť nové príspevky od poslednej návštevy
Zobraziť vaše príspevky
Zobraziť moje citované príspevky
Zobraziť príspevky bez odpovedí
Nebolo by lepšie ujednotiť to "vaše" a "moje"? :) Buď vaše príspevky a vaše citované príspevky alebo moje príspevky a moje citované príspevky.. ;)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Toto som postrehol.

Podotýkam, že mi to robí ako Opera, tak FireFox.
Prílohy
Má brm nejakú protekciu? :D
Má brm nejakú protekciu? :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

skus pozriet stranu dozadu ;)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

mam pocit ze je to tu az prilis obmedzene......proste musim davat pozor co poviem atd.....ved aspon nejaka sloboda slova nie???!!!mohli by ste trocha popustit uzdu a nerobit to tu az tak prisne :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

slobodné je to tu dosť, keď si prečítaš pravidlá nie je tam žiadne obmedzenie čo nemôžeš písať (až na niektoré výnimky ako warez, rasistické urážky..). Môžem ti zaručiť, že ak napíšeš niečo čo splňa všetky pravidlá, tak sa to nezmaže. Jemnejšie pravidlá nebudú, nemáme záujem ťahať ludí z pokecu
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

ano jasne....ale tak napriklad teraz osm cital jeden koment od jednej baby a ti si tam tusim napisal ze pravidlo 21(tusim)nepouzivaj pokec style.......ale preco??povedz rozumny dvovod.....to beriem ako obmedzovanie
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Potom ťa aj v škole obmedzujú, nie? Alebo môžeš tak odovzdať písomku? V ktorej bude x namiesto ch, w namiesto v...? Keď niekto nevie písať, nemá tu čo robiť
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:Potom ťa aj v škole obmedzujú, nie? Alebo môžeš tak odovzdať písomku? V ktorej bude x namiesto ch, w namiesto v...? Keď niekto nevie písať, nemá tu čo robiť
no ale toto nie je skola :-) .....aky je zmysel fora??odreagovat sa nie??prist na ine myslienky zabavit sa atd.....ako chapem ze iste pravidla musia byt ved tu nemoze byt total ANARCHY ale tak mam pocit ze je to obcas az moc prehnane
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Inak píšeš tvoje pripomienky do nesprávnej témy. ;) (to, o čom píšeš, nie je žiadna chyba, skôr je to niečo nové na fóre)

A k tomu pokec štýlu písania. To je tak veľký problém písať normálne?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

dexter7007 je tu mnozstvo ludi, ktori zvladaju pisat takmer bezchybne...nepisu hrubky, opravuju po sebe preklepy a nephismenquju...
tito sa zvyknu odreagovat pisanim normalne vyzerajucich prispevkov do diskusie alebo v gramatickom okienku ;)...
tu sa clovek sudi (prevazne zo zaciatku) hlavne podla pisomneho prejavu a niet sa comu cudovat...a tak nech "svoje" nazory pokecove individua radsej pisu v inom jazyku, pretoze slovencinu zjavne nezvladaju a aj keby na druhej strane sedel docent tak posobi ako uplny kreten...take posty zo zasady preskakujem

ked sa chcu odreagovat, nech zajdu na pokec medzi "svojich"...tam sa mozu vytesovat, ze pisu "x" castejsie ako ktorykolvek bezny clovek :roll:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

nepozhopili ste ma....tu nejde len o to pisanie....priznam sa aj mne to vadi ale preco by to nemohla robit??
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

dexter7007 napísal:nepozhopili ste ma....tu nejde len o to pisanie....priznam sa aj mne to vadi ale preco by to nemohla robit??
demokracia - vacsine, vratane adminov a modov vadilo ze je nutne desifrovat tri vety 10 minut, preto sa zaviedlo, ze sa bude pisat tak, aby tomu rozumel kazdy jeden po prvom precitani
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:demokracia - vacsine, vratane adminov a modov vadilo ze je nutne desifrovat tri vety 10 minut, preto sa zaviedlo, ze sa bude pisat tak, aby tomu rozumel kazdy jeden po prvom precitani
ano rozumiem.........ale nejde tu len oto pisanie....ja som hovoril ze je to tu na mojj fkus az moc prisne
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

dexter7007 napísal:nepozhopili ste ma....tu nejde len o to pisanie....priznam sa aj mne to vadi ale preco by to nemohla robit??
Preco?? Lebo sme medzi normalnymi ludmi nie na stretnuti EMO a inej polointeligentnej havede. Ak sa ti to nepaci nikto ta tu nedrzi.
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Preco?? Lebo sme medzi normalnymi ludmi nie na stretnuti EMO a inej polointeligentnej havede. Ak sa ti to nepaci nikto ta tu nedrzi.
retard
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

pride k tebe ktosi so psom a ten sa ti vy*erie na koberec...asi ti to bude vadit, ale preco by to nemohol urobit?...a nech to urobi kludne aj nabuduce...vsak?

////
dexter7007 napísal:retard
nepostrehol som, ze by sa Shark NX pytal na tvoje meno...ale tak ak sa chces zoznamovat, ja som Aiden ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

dexter7007 napísal:retard
Tesi ma volam sa Mišo :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:nepostrehol som, ze by sa Shark NX pytal na tvoje meno...ale tak ak sa chces zoznamovat, ja som Aiden ;)
boze nevies citat......ved som anapisal ze tu nemoze byt totalna anarchia to je jasne....nejake pravidla musia byt ale nie az take obmedzujuce
Zamknuté