Reč tela odporúčam ale je mnoho vydaní. Avšak každé má niečo do sebaJohnFrusciante napísal:prave teraz je to vedecke poznanie duše
chcel som prečitať tajomstvo ale nemal som čas a ešte si chcem a aj potrebujem prečitať reč tela
Citate knihy?
-
lekoklatik
VIP
-
JohnFrusciante
Star
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kedysi viac, v poslednej dobe coraz menej. Najradsej citam knihy s historickou tematikou, hlavne z obdobia vlady Marie Terezie a vsetkych jej deti. Naposledy to bol Tajny dennik Marie Antoinetty-napisany na zaklade historickych faktov. A odporucam knihy:
1. Upalena zaziva-dost brutalne, len pre silne zaludky
2. Biela Masajka
1. Upalena zaziva-dost brutalne, len pre silne zaludky
2. Biela Masajka
-
dexter7007
Zablokovaný
-
forgottten
Medium Star
súhlasím, ale každý človek je nejaký, každý má iné priority...alfonz napísal:A môžem byť taký drzý a opýtať sa, čo všetko si prečítal?
//inak neodpustím si - si spammer alebo debil?
Ja čítam veľa a asi až moc. Myslím, že by som mal nájsť nejaké optimum. Nečítam príbehy, romány a pod. to bolo niekedy, to ma baví skôr písať, ale čo čítam väčšinou ide o nejaké kurzy, filozofické myšlienky a tak.
V poslednom čase najlepšie knihy, ktoré sa mi dostali do rúk a fakt super sú tieto:
Rozhovory s Bohom - Neale Donald Walsch - nádherné zdrbanie náboženstiev, kontroverzných myšlienok, predstavenie nového, aj keď aj v minulosti existujúceho ale nie tak známeho, spôsobu žitia a uznávania určitých filozofií, ktoré pomáhajú človeku chápať Pravdy, alebo si aspoň urobiť vlastný pohľad na vec a žiť šťastnejšie v záležitosti
The Secret - Rhonda Byrne - riadne komerčne napísané a myšlienky v podstate ukradnuté z rôznych doslova sto rokoch starých diel, ale myšlienky krásne a nie je to o kradnutí, ale skôr o pokuse opäť priblížiť širokej verejnosti určité rozmýšľanie, ktoré im pomáha mať sa viac radi, ľúbiť seba a iných a hlavne tvoriť si svoj vlastný svet
The Master Key System - Charles F. Haanel - 24 týždňový kurz, na ktorom bol založený celý The Secret, napísaný v roku 1912. Neskôr sa začal predávať ako kniha, ale čítať sa to ako kniha nemá, ale má sa to používať akoby to bol takýto korenšpondenčný kurz. Slovenský ani český preklad zatiaľ nejestvuje, ale ja si to prekladám z angličtiny a nemôžem povedať nič viac ako... ak ste toto dočítali a oslovilo vás.. doparoma o čo ide, ihneď sa ozvite a ja vám pošlem čo mám preložené, nie sú na to žiadne autorské práva ani nič, odkedy autor zomrel, je to voľne šíriteľné... Ide o to, že človek sa stane majstrom vlastnej reality a reality okolitej. Výsledky sú nádherné, no človek musí chcieť a snažiť sa a hlavne KONAŤ
To sú také najdôležitejšie a ostatné stačí snáď len názov: Veľká kniha reči tela, rozhovory s bohom ďalšie časti a iné knihy od tohoto autora, Kurz Praktickej Mágie (nenechajte sa odradiť slovom mágia... v skutočností je to znova len o určitej forme rozmýšľania), Veda o Bohatstve a ako ho získať (podobné secretu, napísané pred das 100 rokmi, ďalší podklad pre The Secret), Netrápte sa pre maličkosti, lebo všetko sú maličkosti a Netrápte sa pre maličkosti, tínedžéri....
Všetko pokladám za celkom kvalitné materiály. Nechcem používať superlatívy, ktoré ma napadajú, lebo by ste to nemuseli brať vážne, ale naozaj mi to veľmi pomohlo všetko
taka knizka z gramatiky ZS 1-4 by ti prospelajanulko napísal:knihi necitam, nemaju mi co dat anima nepobavia je to zabiti cas, vsetky knihi su napisane takym naskrobenim stilom a hlavne pravopisne spravne ako nejaki polityk abo ucitel
inak aby nebol uplny off topic, knihy som necital uz naozaj davno, kedysi som cital dost, zvycajne nejake dobrodruzne
Keby sa mi ale dostala pod ruky nejaka dobra knizka ktora by ma zaujala, precital by som
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Super.Girl
Amateur
-
audiotrack
VIP
-
Mek
Addict
dlho som nic necital, az donedavna, ked som sa ku kniham vratil.
objavil som doma nejake scifi knihy, ktore ma zaujali, napr.:
P. Haining - Cestovanie v case (zbierka poviedok od roznych autorov)
Arthur C. Clarke - Navrat Ramy (Rama II), toto je druhy diel a ostatne nemam, ale pacilo sa mi to
S. Spielberg - Blizke stretnutia tretieho druhu, to je tiez dobra kniha
...tak asi tolko...
objavil som doma nejake scifi knihy, ktore ma zaujali, napr.:
P. Haining - Cestovanie v case (zbierka poviedok od roznych autorov)
Arthur C. Clarke - Navrat Ramy (Rama II), toto je druhy diel a ostatne nemam, ale pacilo sa mi to
S. Spielberg - Blizke stretnutia tretieho druhu, to je tiez dobra kniha
...tak asi tolko...
-
tomasito13
Star