stvorkolka Hummer
stvorkolka Hummer
cena je 18000,nevyznam sa v tom a preto sa vas chcem opytat(tych ktory sa vyznaju) ci to je neaka haraburda.
MOTOR: 1 valec - 4-takt, 110ccm
CHLADENIE: vzduchom
ZAPALOVANIE: CDI
MAX. VÝKON: 7,9 hp
MAX. KRÚTIACI MOMENT: 6,2 Nm
ŠTARTOVANIE: elektrické
SPOJKA: automatická
POHON: reťaz
AKUMULÁTOR: 12V/5Ah
BRZDY:
PREDNÁ: -------
ZADNÁ: kotúčová - hydraolická
ODPRUŽENIE: predné aj zadné - nastaviteľné
PNEUMATIKY: 16x8-7
PALIVO: Natural 95
OBJEM NÁDRŽE: 4l
SPOTREBA: 1,5 / hod
MAX. RÝCHLOSŤ: 60 km/h
VÁHA: 75kg
MAX. NOSNOSŤ: 100 kg
ROZMERY:
ŠÍRKA: 870 mm
VÝŠKA SEDLA: 740 mm
DĹŽKA: 1260 mm
VÝBAVA: drapákové pneumatiky, predné, zadné svetlo, ručná brzda, nabíjačka, bezpečnostný vypínač
PRÍSLUŠENSTVO: sada náradia, nálepky, slovenský manuál, nabíjačka, predný aj zadný nosič
MOTOR: 1 valec - 4-takt, 110ccm
CHLADENIE: vzduchom
ZAPALOVANIE: CDI
MAX. VÝKON: 7,9 hp
MAX. KRÚTIACI MOMENT: 6,2 Nm
ŠTARTOVANIE: elektrické
SPOJKA: automatická
POHON: reťaz
AKUMULÁTOR: 12V/5Ah
BRZDY:
PREDNÁ: -------
ZADNÁ: kotúčová - hydraolická
ODPRUŽENIE: predné aj zadné - nastaviteľné
PNEUMATIKY: 16x8-7
PALIVO: Natural 95
OBJEM NÁDRŽE: 4l
SPOTREBA: 1,5 / hod
MAX. RÝCHLOSŤ: 60 km/h
VÁHA: 75kg
MAX. NOSNOSŤ: 100 kg
ROZMERY:
ŠÍRKA: 870 mm
VÝŠKA SEDLA: 740 mm
DĹŽKA: 1260 mm
VÝBAVA: drapákové pneumatiky, predné, zadné svetlo, ručná brzda, nabíjačka, bezpečnostný vypínač
PRÍSLUŠENSTVO: sada náradia, nálepky, slovenský manuál, nabíjačka, predný aj zadný nosič
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
je to objem 110, co je dost malo na bezne vozenie sa dakde v terene. a je to cina, vsetky tieto stvorkolky za 20, 30 aj 50 tisic su cina, ak chces naozaj poriadnu stvorkolku, rataj tak 70 az 100 tisic a vyssie... ale zasa vyhodou tychto plastakov je, ze aj ked maju zaruku mozno 3 mesiace, nahradnych dielov je habadej a stoja smiesne peniaze. tak isto servis na nich je za facku. su to stokorunove polozky, pol motora vyskladas pri 250ke za 5 tisic korun
nech najdes akukolvek znacku, vsetko je to jeden motor made in china akurat maju inu kapotaz. jedina z tychto lacnych china stvorkoliek, ktora sa oplati je Bashan. dostanes k nej technicak a da sa prihlasit na slovenske znacky
stoji tusim 60 s danou a je to 250 ccm ak sa nemylim
kamarat jednu taku kupil brachovi na vianoce a jazdi doteraz
kamarat jednu taku kupil brachovi na vianoce a jazdi doteraz
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
dexter:tebe hrabe, radšej nepíš, keď máš písať takéto chu****, chcel pomôcť a jak si mu pomohol?kkt
kibo:jazdená suzuki LTR450 2006 sa dá zohnať aj pod 120 000 konkrétne ja mám dve na predaj:)
Ak ti mám naozaj poradiť, ak chceš len tak na zábavku a pre deti kúp to, ale ak chceš jazdiť, určite nie, a ak predsalen sa rozhodneš tak si dokúp rovno aj montérky, lebo budeš viac opravovať ako jazdiť, tie čínske ATV sú z nekvalitných materiálov, ktoré vydržia naozaj málo a ako hovoril kibo že sa dajú zohnať za šupku, s tým by som moc nepočítal, mám doma skútra, čínu Adamsmoto jl50qt a zlomili sme na tom predný plast a keď som sa pýtal čo to stálo skoro ma šveclo keď mi to povedali..., takže tak.Chvalabohu to nie môj skúter, lebo by ma asi plseklo jazdiť s tým dlhšie trasy, síce lepšie ako peši ale predsalen(okrem toho mám husqvarnu supermoto
:D:D )
Ak chceš PORIADNU štvorkolku, kúp si Suzuki LTR/Z 450/400, Yamahu YFZ450R, Kawasaki KFX450, KTM 525 XC, to sú celkom drahé ale svetovo uznávané ATV.Ozaj a mám ešte jednu radu ak chceš lacnú a SILNÚ štvorkolku, ktorá má objem 350ccm a môže ju v kľude porovnať s ATV čo majú 700ccm(Raptor).Volá sa Yamaha Banshee 350 je to dvojvalec dvojtakt, síce to niečo aj žerie, ale keď sa to vyladí tak to ide jak pes a zoženieš ho do 100 litrov...Veľa zdaru
kibo:jazdená suzuki LTR450 2006 sa dá zohnať aj pod 120 000 konkrétne ja mám dve na predaj:)
Ak ti mám naozaj poradiť, ak chceš len tak na zábavku a pre deti kúp to, ale ak chceš jazdiť, určite nie, a ak predsalen sa rozhodneš tak si dokúp rovno aj montérky, lebo budeš viac opravovať ako jazdiť, tie čínske ATV sú z nekvalitných materiálov, ktoré vydržia naozaj málo a ako hovoril kibo že sa dajú zohnať za šupku, s tým by som moc nepočítal, mám doma skútra, čínu Adamsmoto jl50qt a zlomili sme na tom predný plast a keď som sa pýtal čo to stálo skoro ma šveclo keď mi to povedali..., takže tak.Chvalabohu to nie môj skúter, lebo by ma asi plseklo jazdiť s tým dlhšie trasy, síce lepšie ako peši ale predsalen(okrem toho mám husqvarnu supermoto
Ak chceš PORIADNU štvorkolku, kúp si Suzuki LTR/Z 450/400, Yamahu YFZ450R, Kawasaki KFX450, KTM 525 XC, to sú celkom drahé ale svetovo uznávané ATV.Ozaj a mám ešte jednu radu ak chceš lacnú a SILNÚ štvorkolku, ktorá má objem 350ccm a môže ju v kľude porovnať s ATV čo majú 700ccm(Raptor).Volá sa Yamaha Banshee 350 je to dvojvalec dvojtakt, síce to niečo aj žerie, ale keď sa to vyladí tak to ide jak pes a zoženieš ho do 100 litrov...Veľa zdaru