Ako vystrihnut cast z DVD? Surne!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, surne potrebujem poradit, v com a ako vystrihnut cast z dvd, par sekundovy usek.. mozno 3 sekundy, mozno 4. surne! dakujem vopred.

//autoeditácia príspevku ( 26 Jul 2008, 22:05 )
RESP. BY MI TREBALO LEN UPRAVIT JEDEN .VOB SUBOR, VYSTRIHNUT Z NEHO NEJAK 10 MINUT AJ DAJME TOMU, STACI AJ PAR SEKUND... PLS SURNE!
gabberman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gabberman »

skus cez nejaku striznu,napr ulead...alebo pohladaj nekaky konvertor dvd to avi alebo take nieco a potom si to uz lahko upravis,vystrihnes
job13bb
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa job13bb »

windows movie maker: free :)
Adobe premiere CS3 alebo CS2 : platená verzia, ale dá sa stiahnúť tryout verzia z ich oficiálnej stránky www.adobe.com je to 30 dňova veriza...
len neviem či sa ti bude dať načítať to video v dvd formáte, keď nie tak doporučujem ripnuť dvd do avi formatu pomocou nejakého converter-a :wink: a tak to vystrihnúť...len potom ak by si to chcel dať späť do dvd formatu tak to neviem ci sa ti to podarí spraviť v nejakom converter-y
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

dvd shrink
krakorak
Amateur
Amateur

Re: Ako vystrihnut cast z DVD? Surne!

Príspevok od používateľa krakorak »

mam podobnu prosbu.viem,ako sa to robi,ale problem je v tom,ze ked chcem orezat film musim ho stiahnut do programu v ktorom sa to robi.ale moje originalne dvd (z kamery) je pred koncom poskodene a nenacita mi ho do pc.da sa v nejakom programe nacitat iba cast disku??mozno to znie ako kravina,ale topiaci sa aj slamky chyta.dost mi na tom dvd-cku zalezi,mam tam dcerkine vianocne predstavenie.vopred dakujem za pomoc
Napísať odpoveď