kodovanie v TP

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
paszty
Novice
Novice

kodovanie v TP

Príspevok od používateľa paszty »

zdravím
nevie niekto prosím Vás, aký reťazec by som mohol použiť na program, ktorí by menil zadaný text podľa určeného vzťahu na zhluk písmenok?..a ešte by som potreboval aby to ten istý program vedel aj prečítať...
thx za odpoveď
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ako aky retazec? myslis urobit nejaky jednoduchy sifrovaci program v TP? no problem, kazdy znak (resp. jeho ascii kod) trebars posunies o tri cisla dopredu...
paszty
Novice
Novice

jasne...tak som to myslel...vedel by si mi poradit ako na to?..som totiž začiatočník... :wink:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nech sa paci, toto som vyhrabal na disku z mojich programatorskych zaciatkov, posuva to o jeden znak dopredu
Prílohy
SIFRA.rar
(522 Bajtov) 34 stiahnutí
paszty
Novice
Novice

wow...thx...ale mohol by si mi plz povedat co mam zadat do "zadaj zdrojovy subor" a co do "zadaj meno cieloveho suboru"?..lebo ia som daval "C:\Documents and Settings\priklad..." a ako meno "priklad.txt" a neslo to...pise File not found...skusal som to ai inak :roll:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

do oboch daj iba meno suboru, napr. priklad.txt a priklad2.txt, a tento subor musi byt v rovnakom adresari, z ktoreho spustas ten program... neexistencia zdrojoveho suboru nie je osetrena, ale verim, ze odtialto to uz dalej potiahnes aj sam :wink:
Napísať odpoveď