ICQ pass

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ICQ pass

Príspevok od používateľa TGiJack »

:cry: Prosim nevie niekto ako získam heslo na icq lebo som ho akosi zabudol :oops: :cry: a ž som skuusil asi uplne všetko ale bezvýsledne skošal som aj stránku na ziskanie hesla ale maju asi niečo mokašlane lebo mi stále piše že som zadal zlý mail :( a pritom je na 100% dobrý som si to overoval aj na ICQ tak je teraz neviem PROSIIIM PROSIIM POMOZTE :cry:
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ak nevies overovacu otazku tak si v .... zaloz si nowe konto heh
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Ja som včera len tak preventívne skúšal čo spraviť keď zabudnem náhodou heslo. Išiel som na icq.com zadal som tam svoje ICQ, email, kód a odoslal. Zobrazilo sa mi také okno kde treba zadať kód ktorý prišiel na mail. Žiadny mail mi však neprišiel. Takže neviem ako to tam funguje.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

je možné, že si zadával ak to bolo dávno pri registrácií iný mail, než používaš teraz, pretože dnes je akési populárne vytvárať si stoštyri mailové adresy, zabúdať heslá a nevedieť čo kedy použiť...

Toto je beznádejný prípad, ibažeby si to začal riešiť so supportom icq, ale nečakaj slovenský support len anglický a zrejme Ťa aj tak pošlú niekam, keď nevieš kontaktné informácie dostatočné... nemyslím si, že sa im bude chcieť hrať s uživateľom, ktorý nemá heslo...

Toto má len dva riešenia: support, alebo nový acc.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak si na tom kompe už niekedy bol prihlásený na ICQ (tj. nerobil si formát a reinstall systému), tak napr. tieto programy by mali pomôcť.
http://www.hojko.com/post893236.html#893236
Ak nepomôžu, tak smola..
Zamknuté