2x Monitor

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
J10
Medium Star
Medium Star

2x Monitor

Príspevok od používateľa J10 »

Cau , chcem sa opytat ze ci je mozne mat naraz zapojene 2 monitory jeden crt a jeden lcd , ak viete napiste. :P
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Aku mas grafiku? Ist to ide, ale potrebujes mat 2 vystupy z grafiky, to by bolo najidealnejsie. Inac neviem ci to pojde.
J10
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa J10 »

gforce 5200 :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

proste ak vzadu na VGA nemas tie dva vystupy.. jeden na CRT a druhy na LCD (DVI) tak potom ti to nepojde
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

A je možné aby som mal z 2 monitorov jeden tak že by mi cez to fungovala napr. aj hra, nie len pracovná plocha? To asi záleží od hry, nie?
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Tá funkcia sa volá extended desktop a funguje tiež podľa toho, či Ti to podporuje grafika... Ak tam má viac výstupov, väčšinou to podporuje aj softvérovo.. Ak som správne pochopil, chceš rozšíriť svoju pracovnú plochu a na jednej mať zapnutú hru a na druhej normálne desktop. Áno tak to sa dá..

Ja si napájam na televízor jeden desktop rozšírený ku monitoru obyčajnému. Tak mám širšiu pracovnú plochu a zatiaľ čo naši môžu z compu na tv pozerať film, ja môžem na monitore napr písať tento príspevok :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

nie. on to mysli takze jeden obraz roztiahnuty na 2 obrazovky. nieco ako je na velkoplosnych obrazovkych. len v malom
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Skolacik napísal:nie. on to mysli takze jeden obraz roztiahnuty na 2 obrazovky. nieco ako je na velkoplosnych obrazovkych. len v malom
teda záleží od toho, či hra podporuje dostatočne vysoké rozlíšenie...

ak dáš extended desktop, tak môžeš napríklad zobrať hocaké okno a dať polovicu okna na jeden monitor a tá druhá bude trčať v druhom. To je EXTENDED desktop. avšak ak nemáš monitory bez rámov, tak Ti ten rám veľmi pravdepodobne bude zavadzať...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mimkorn napísal:teda záleží od toho, či hra podporuje dostatočne vysoké rozlíšenie...

ak dáš extended desktop, tak môžeš napríklad zobrať hocaké okno a dať polovicu okna na jeden monitor a tá druhá bude trčať v druhom. To je EXTENDED desktop. avšak ak nemáš monitory bez rámov, tak Ti ten rám veľmi pravdepodobne bude zavadzať...
No ale stale to bude aplikacia beziaca v okne, idealne by bolo nieco na fullscreen pri ktorom to zaberie obidva monitory, lebo standardne je to tak, ze sa fullscreen aplikacia hodi iba na jeden monitor. Kedysi som videl adapter, ktory sa strcil do VGA a na nom boli dalsie 3 vga porty, do ktorych bolo mozne strcit monitory. Cele sa to tvarilo ako jeden monitor a hra vo fullscreen bezala na vsetkych, tomu sa vravi widescreen :)

//zvlada to aj graficka karta Matrox Parhelia: http://en.wikipedia.org/wiki/Matrox_Parhelia
ten adapter este hladam...
Prílohy
3Screen 002.jpg
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:No ale stale to bude aplikacia beziaca v okne, idealne by bolo nieco na fullscreen pri ktorom to zaberie obidva monitory, lebo standardne je to tak, ze sa fullscreen aplikacia hodi iba na jeden monitor. Kedysi som videl adapter, ktory sa strcil do VGA a na nom boli dalsie 3 vga porty, do ktorych bolo mozne strcit monitory. Cele sa to tvarilo ako jeden monitor a hra vo fullscreen bezala na vsetkych, tomu sa vravi widescreen :)

//zvlada to aj graficka karta Matrox Parhelia: http://en.wikipedia.org/wiki/Matrox_Parhelia
ten adapter este hladam...
veľmi dobrý obrázok, fajne to vyzerá... ale zrejme to bude chcieť nejaké profesionálne drahé grafické karty že? Nemyslím si, že mať štyri obrazovky (2x2) je niečo pre bežných uživateľov... Česť výnimkám
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

TAk vdaka pribuznemu videu som nasiel "Triplehead", softver, ktory vie obraz rozdelit na 3 monitory bez potreby specialneho hardveru
http://downloads.guru3d.com/SoftTH---So ... -1922.html

OT: aj toto je dost pekne
//tu je uz aj ten adapter http://www.driverheaven.net/reviews/Tri ... /index.htm
Napísať odpoveď