Wanted
-
Začiatok Konca
Professional
-
lekoklatik
VIP
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mas pravdu ale myslim ze brat na tento film az taky bic nie je potrebne. Je to film hlavne na efekt pri ktorom nerozmyslas len sa bavis bez moralneho odkazu alebo niecoho podobneho. Ak by som sa na to mal pozerat realne tak uz prva nahanacka aut bola smiesna nakladak so zvieratami sekundoval vipruGangy napísal:Som sa na to tak tesil z trailerov a rozpravania... Nakoniec sa to ukazalo ako strasna pi*ov***. Ako ano, su tam fakt gulervuce sceny a parkrat ma to aj bavilo ale za vsetky tia absolutne nezmysli (zakrivenie drahy gulky by som este prekusol ale tie chu**** s autom, snipovanie na neviem kolko km a tak dalej, to uz je moc) mi to absolutne nestalo. Nech sa mi film sem-tam akokolvek zacinal pacit hned potom prisla scena z ktorej som mal pocit ze si zo mna niekdo robi srandu. Myslim ze za privlastok priemerny moze byt tento snimok este vdacny.
Najviac ma vsak dostali 2 obrazy :
1./ Klaus vo vlaku
2./ Angelina v zige, kt. je rovnako rychla ako Pendolinu
secteno a podtrzeno 6,5/10
No ten Klaus bol dobryhornblower napísal:Mas pravdu ale myslim ze brat na tento film az taky bic nie je potrebne. Je to film hlavne na efekt pri ktorom nerozmyslas len sa bavis bez moralneho odkazu alebo niecoho podobneho. Ak by som sa na to mal pozerat realne tak uz prva nahanacka aut bola smiesna nakladak so zvieratami sekundoval vipru.
Najviac ma vsak dostali 2 obrazy :
1./ Klaus vo vlaku
2./ Angelina v zige, kt. je rovnako rychla ako Pendolinu
secteno a podtrzeno 6,5/10
SPOILER:
Mne najviac vadili asi tie sceny s autami - zobratie stopara v smyku, ktory sa hned presne usadi; uz spominany nakladak, ktory bez problemov stihal Viper; vyuzitie bocnej strany autobusu ako odrazovej plochy; vyuzitie Corvette ako skokanskeho mostika s presnym nastavenim rotacie po skoku
Tomu zatacaniu guliek som ku koncu zacinal aj verit, no stale sa mi to zda blbost, je cas na to, aby to overili Mythbusters
Ale cakal som este viac akcie, aj ked scena s vlakom toho dost vynahradila, pricom nad tym, ze vozen ostane vysiet na taznom uchyte som sa radsej nejak hlbsie nezamyslal. Potom este tie nite a zrazanie guliek, prvykrat som tomu este veril, ale ked z toho spravili beznu prax, tak mi to bolo vtipne. Este mi trochu vadila ta scena po vlaku, ked zacal trenovat ako divy, potom tie jeho myslienky,...
6/10
PS: Angelina je strasne sexi v kazdej scene a aj hudba bola dost dobra
PS2: Je to film vhodny na kino, to by bolo hodnotenie (asi) vyssie, ale nemal kto ist
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Presne to co som cakal. Natocili uplne priemerny film, nabusili donho tolko efektov kolko znesie a kozy A. Jolie. Ukradli vinikajuce finalne sceny z Equilibria a Gangov New Yorku a hlavne spravili mu strasnu must see kampan a voila mame novy tazko zarabajuci filmik. Nudit som sa pri tom nenudil, ale oproti takym Street kings co som vcera pozeral je to proste nic 6/10.
P.S. Nerealne sceny a kusky mi nevadili, lebo je to urobene podla komixu takze sa to da v pohode akceptovat.
P.S. Nerealne sceny a kusky mi nevadili, lebo je to urobene podla komixu takze sa to da v pohode akceptovat.
mne sa tento film velmi pacil, konecne nejaky akcny film ktory ma naozaj zaujal, absolutne mi nevadila zakrivena draha leta gulky, ani prehnane skoky, vsak je to podla komixu, to by mi potom mal vadit aj spiderman, vsak ten strielal pavucinu z ruk
a aj napriek tomu ze equilibrium je jednym z mojich naj filmov mi absolutne nevadila scena na konci, vyzerala vyborne a to je hlavne, keby som vsade videl plagiatorstvo tak by som dopadol ako v "simpsons did it" epizode south parku
taktiez sa mi pacilo ze rusi mali lokalizovane takmer vsetky napisy vo filme (az na ten kontajner pri ceskom vlaku
)ale zato sa mi 2 veci nepacili:
1: angelina jolie mi v tej ulohe vobec nesedela
2: angelina bola jedina ktoru neskutocne drbnuto rusi nadabovali
inak to bol perfektny film, urcite si ho este aspon raz pozriem, ja davam 8/10
taktiez sa mi pacilo ze rusi mali lokalizovane takmer vsetky napisy vo filme (az na ten kontajner pri ceskom vlaku
1: angelina jolie mi v tej ulohe vobec nesedela
2: angelina bola jedina ktoru neskutocne drbnuto rusi nadabovali
inak to bol perfektny film, urcite si ho este aspon raz pozriem, ja davam 8/10
-
JohnFrusciante
Star