Prvy: Mozem ist ktebe?
Druhy: Nie
Prvy: Preco?
Druhy: Lebo nemame stolicky...
Alebo ucitelka na prirodopise skusala spoluziaka a pytala sa Ako sa povie tehotenstvo inak a on Gravitacia
Sylvester Stallone napísal:Narozdiel odo mňa, Schwarzeneggera alebo Bruca Willisa sa Van Damme, Seagal a Norris viac hodili do filmov kde mohli hlavne predviesť svoje bojové umenie. Takže každý príbeh v ktorom hrali, viedol k tomu, že pomocou bojových umení mlátili svojich protivníkov. My s Arnoldom a ostatnými sme na rozdiel od nich mali viacej možností ako sa postaviť našim oponentom.
Ale pamätám si raz, myslím že to bolo v 96-tom alebo 97-mom, som robil u mňa doma párty a boli tam Van Damme, Steven Seagal, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Shaquille O’Neal, Don Johnson a dokonca aj Madonna. Bola to teda riadna párty, to vám poviem…
Van Damme mal už plné zuby Seagala, ktorý tvrdil, že by mu dokázal nakopať riť. A tak išiel priamo za ním a ponúkol mu šancu, nech to vonku dokáže. Seagal si vymyslel nejakú výhovorku a zmizol. Išiel do nejakého nočného klubu v meste. Van Damme strašne zúril, našiel si ho v tom podniku a opäť mu ponúkol súboj. Seagal sa z toho znovu vyhovoril. Kto by vyhral? Musím povedať, že si myslím, že Van Damme bol vtedy príliš dobrý a Seagal si netrúfal. To je aspoň môj názor.
Podľa britského denníka The Sun hviezda akčných filmov Jean Claude Van Damme zrejme trochu precenil svoje sily, keď sa pokúsil využiť svoje skúsenosti z bojových športov pri krčmovej bitke.
Nie je možné mu uprieť rytierstvo, keďže sa snažil ochrániť istú dámu pred obťažovaním skupiny násilníkov v jednom z bukureštských nočných klubov. No pravdou je, že v reálnom živote neplatia rovnaké pravidlá ako pred kameramy a tak Van Dammovi hrozila poriadna nakladačka.
Proti skupine desiatich chlapov sa vyrútil s rovnakým nasadením, aké poznáme z jeho filmov. Bolo to však predsa len trochu priveľké sústo a tak ho nakoniec zachraňovala polícia. Van Damme si určite vydýchol, pretože prišli práve vo chvíli, keď mu dochádzali proti početnej prevahe sily.