s SP3 som mal nedavno mensi problem: Nainstaloval som si 3DMark06 a pri spustani vzdy program zamrzol. Musel som downgradnut windows na SP2 a uz to islo
Samozrejme, že lepšie by malo byť SP3. To, že niekto s SP3 mal problémy, ešte neznamená, že aj Ty určite budeš mať s SP3 problémy. Vyskúšaj, ak sa problémy predsa vyskytnú, nahodiš nazad iba XP SP2..
ja som robil pred nedavnom update a nespozoroval som ziadne zmeny...iba sa mi doinstalovalo bezpecnostne centrum a windows update...co som si cez nlite vyhodil
ja mám tiež SP3 a ide super a ešte ak máš dvojadrák má lepšie využitie obidvoch jadier (celé XP má zmenené jadro) XP podobne ako 64-bit WIN takže úspech je aj u hier ale je pravda že niektoré procesory majú problém zaléží aj od dosky ale to je minimum odinštalovať
len upravené jadro a myslel som to tak že je blizšie ku 64 bitovým ktoré vedia lepšie využiť obidve jadra
O dvojjadrach a priblizeni k 64 bitovej verzii v tom clanku nie je ani slovo...
Service pack 3 obsahuje celkovo 1 073 záplat, z toho je 114 zameraných na bezpečnosť. Ostatných 959 aktualizácii sa stará o spoľahlivosť, lepšiu prácu s ovládačmi v jadre, úpravu samotného jadra a podobne. Vďaka tomu sa napríklad dočkáme aj menej "modrých obrazoviek smrti" (Blue Screen of Death - BSOD), či náhodných pádov. Nájdu sa tiež Hotfixy, vytvorené na požiadanie.
reno23 napísal:s SP3 som mal nedavno mensi problem: Nainstaloval som si 3DMark06 a pri spustani vzdy program zamrzol. Musel som downgradnut windows na SP2 a uz to islo
ja som mal tiez problemy s SP3, zakupil som si verziu Microsoft.Windows.XP.Professional.OEM.SP3.Integrated-ETH0 a po nainstalovani ovladacov ati mi prestala ist grafika.. ale ked nainstalujem win s integrovanym sp2 a doinstalujem sp3 tak to ide super