Čo už, mám slabosť pre off-roady......
V akom najlepsom aute ste sa povozili alebo soferovali ???
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Martinekk
Light Professional
Neviem ako si to myslel, ale to je fuk.
V tom aute sa doslova lezi, nieje z toho vidiet ani prd, ma to dlhy cumak, takze do krizovatky sa musim napchat az neviem pokial aby som videl... aspon ze to celkom pekne jazdi. to ze po 200tkm tomu boli menene druhy krat capy na riadeni aj zadny diferak, raz loziska zadnej napravy, klima aj dvakrat... vsetko okrem motora bolo pokazene. takze ja si myslim o tom aute svoje. nemusi nikto so mnou suhlasit, len vyjadrujem svoj nazor...
V tom aute sa doslova lezi, nieje z toho vidiet ani prd, ma to dlhy cumak, takze do krizovatky sa musim napchat az neviem pokial aby som videl... aspon ze to celkom pekne jazdi. to ze po 200tkm tomu boli menene druhy krat capy na riadeni aj zadny diferak, raz loziska zadnej napravy, klima aj dvakrat... vsetko okrem motora bolo pokazene. takze ja si myslim o tom aute svoje. nemusi nikto so mnou suhlasit, len vyjadrujem svoj nazor...
-
jasan21
Light Star
na jednotkovom bavoraku nabehat 200tis km....ako da sa ale to auto musi jazdit kazdy den kvantum km....ako ja som na svojom aute nabehla zatial ledva 130 tis km a to ho mam 6 rokov jazdim denne do prave vecer za partiou do mesta a stale nemam ktovie ako vela km a jednotkovy bavor vysiel nejak 3 roky dozadu mozno trosku viac nehadam sa no viem ze kamos sa rozhodoval medzi vw5 a bmw1.
-
Martinekk
Light Professional
Stenky, tak si to mozno zle pametam. Proste je to ta krpata kraksna, kde ked sedi dakto dlhsi vpredu, za nim musi sediet beznohy clovek... Ano, to auto ma dva alebo dva a pol roka, a 200 tisic najazdene. jazdi raz alebo aj dvakrat tyzdenne trasu BA-KE pripadne do nemecka, cca kazdy mesiac... Proste auto manazera.
http://cache.jalopnik.com/assets/resour ... _3door.jpg presne takto isto ta potvora vyzera.
Koniec OT.
http://cache.jalopnik.com/assets/resour ... _3door.jpg presne takto isto ta potvora vyzera.
Koniec OT.
-
Fabo
Hardcore addict
Dost masochizmus kupit si nakupnu tasku na pendlovanie BA-KE a este behat do Rajchu... To chce aspon 5ku. 1ka je proste nakupna taska do mestaMartinekk napísal:http://cache.jalopnik.com/assets/resour ... _3door.jpg presne takto isto ta potvora vyzera.
Koniec OT.
Inak trojdverak som nazivo este asi ani nevidel, u nas v KE furt len 5dv pripadne po jednom dvoch coupe a cabrio
-
klm16
Medium Professional
peugeot 306 1,6 su 8V....patrick1 napísal:ee, bolo strieborne.. presovska autoskola
inak ten Peogeot 306 combi, celkom dobre zihadlo:)... 1,6 benzin 16V
takze bud si mal nejaku special verziu alebo to bolo 1,8 benzin 16V....
a mas pravsu su to celkom zihadla
a ja sa nemam nim chvalit snad jedine audinou A6,nejake passaty, a take tie bezne znacky, naposledy som isiel na intrak s octaviou 1,9TDI combik v plnej palbe, kua nevedel ze je to az tak pohodlne.....