Uz som si za cast kupil notebook, dalsi vacsi obnos planujem vrazit do gitary a zvysok planujem rozbit na cestovanie a uzivanie zivota plus nejak tie malickosti (oblecenie atd).. Ak nieco nahodou zostane tak to pojdem do zakladnych vydavkov suvisiacich s VS
Robinho1290 napísal:Ako by ste vyuzili tazko zarobene peniaze ktore ste zarobili na brigade ja by som si chcel kupit repro 5,1 genius. ale este rozmyslam ci ich nevyužijem inac
no to som spravil pred 3 rokmi ked to bola horúca novina, teraz šetrím na dovolenku a výlety s holkou
Eten napísal:kamo tak to nechapem ty ams jaku brigadu ?? a to brigadujes uz 5 rok ?? ci brigadujes v microsofte ako synovec billa gatesa ?
Nie nie Construction robotnik, zateplujem domy a vsetko co som spominal financne vykryvam za dva mesiace prazdnin. Akurat celkom dobry brigadnicky plat (cez znameho) plus perfektne americke ceny robia divy
hmm no keby najprv neake boli ze ano ked boli tak som to dal do skutra prihlasenie + poista,upravy,frajerka,chlast, a ostatne veci... to sa rychlo minie..
hmm no ja som si kupil nieco malo na seba dalej som si kupil jednu vec za ktoru by som dal aj 100tisc-listok na Tiesta a ostatne som preje*al po party sme mlady treba si uzivat:)
ja si zaplatim ucty za mobil verte ze jedna vyplata bude tek akurat a splatim nasim nieco za vodicak, kupim nejaky pekny darcek priatelke, ked sa vrati po 2,5 mesiacoch z brigady vo svajciarsku a za zvysok nieco na seba, ak sa zvysi