velke diki za obchod..
WhiteList - dôveryhodní užívatelia
-
srebalat
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Juicy - > kupa sluchatiek.. maximalna spokojnost, ukazkovy obchod, tovar zabaleny v bublinkovej obalke, poslany prvou triedou, na druhy pracovny den bol doma, presne co som ocakaval, novy nevybaleny vyrobok za velmi, velmi priaznivu cenu, dokonca sme sa dodatocne dohodli aj na dalsom tovare, ktory mi poslal este pred uhradenim.. vecsia spokojnost uz asi ani nemoze byt 
velke diki za obchod..
velke diki za obchod..
-
martin6337
Expert
-
cORP.
Addict
m4jor s uzivatelom som spravil vymenu telefonu pricom on mi svoj model poslal prvy pricom riskoval ze mu neposlem nic
samozrejme som poslal a vsetko podla dohody prebehlo az na iste komplikacie pri posielani na moju adresu to trvalo troska viac 
mathev davnejsie som od atheva zobral 3 pocitace monitor a tlaciaren okrem jedneho pocitaca a pohranim sa ostatne vsetko funkcne a hlavne zadarmo preplatil som mu benzin a doniesol mi to az k domu vsetko ako sme sa dohodli takze od matheva sa tiez nemusite bat kupovat, ma dobre tunene auto
mathev davnejsie som od atheva zobral 3 pocitace monitor a tlaciaren okrem jedneho pocitaca a pohranim sa ostatne vsetko funkcne a hlavne zadarmo preplatil som mu benzin a doniesol mi to az k domu vsetko ako sme sa dohodli takze od matheva sa tiez nemusite bat kupovat, ma dobre tunene auto
-
2janci2
Medium Professional
neviem ci tu mozem pridat aj seba,ale tiez som teraz jednemu chlapikovi predal tu MP3-ku (mimo fora,sam si pochvaluje,ze je velmi dobra,pekne som mu to zabalil,takze moze byt spokojny)...mam aj postovy penazny poukaz - potvrdenie pre prijimatela...ale rozhodne mne verit mozte,Gangy aj KoCi vam to mozu dokazat...taky mensi spam 
jaaaj,teraz ma napadlo,tymto pridavam KoCi-ho,lebo som si cez neho kupil na steame jednu hru...sice mi ju najskor kupil,az potom som zaplatil,ale nakoniec to vsetko dobre dopadlo
a najlepsie na tom bolo,ze si neprihodil ziadny priplatok,takze ked potrebujete cez neho nieco kupit,na neho je spolah
jaaaj,teraz ma napadlo,tymto pridavam KoCi-ho,lebo som si cez neho kupil na steame jednu hru...sice mi ju najskor kupil,az potom som zaplatil,ale nakoniec to vsetko dobre dopadlo
Gangy - http://www.hojko.com/p-thermalright-hr- ... 98390.html maximalne spokojny 
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
hakker - zaslané na dobierku, dobre zabalené - http://www.hojko.com/k-ddr-256-mb-333-m ... 99820.html
-
moosha
Darca
jin - kupoval som od neho sluchadla AKG K27i. S chybou (urvatym kablom pri jacku) som bol oboznameny samozrejme. Uz su opravene, hraju vyborne. Zabalene prisli v originalnej krabici v priebehu dvoch dni dobierkou 1. triedy (postovne platil jin), s prislusentvom, dokladom o kupe, zarucnym listom. Este na bok krabice dal ze "jin/hojko.com", ze vraj aby som si bol isty
. Povodna cena 2290, dal mi ich za 700.