QIP (8020) a ukladanie historie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

QIP (8020) a ukladanie historie

Príspevok od používateľa heker »

Kamaratka ma taky problem pri QIP, verzia 8020, ze ked pise so mnou, tak jej neuklada historiu. Ale robi jej to len pri mne, pri ostatnych uzivateloch jej vsetko uklada. Kde moze byt problem?
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Ozivujem staru temu. Mam taky isty problem s QIP v8070. Do historie sa mi ukladaju spravy vsetkych uzivatelov, okrem jedneho. (resp neviem ci sa ukladaju vsetky, no len u jedneho som si vsimol, ze sa historia neuklada). Neviete mi pls. poradit? Existuje v tejto verzii qip nejake nastavenie pre jednotlivcov a teda mozem mat prave pri tom jednom uzivatelovi odstavene ukladanie sprav do historie?
Ono povodne mi to spravy logovalo, len niekedy predvcerom to prestalo. Pritom som nerobil vedome ziadne nastavenia na qipe.

vdaka za odpovede :)
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

ak chces zalohuj si historiu toho usera..
a potom cez qip vymaz historiu s nim.....a uz bude ukladat....toto sa obcas stava....s tym nic nenarobis....ja som si to raz vsimol asi po dvoch tyzdnoch..co ma stvalo riadne....
korund
Amateur
Amateur

Re:

Príspevok od používateľa korund »

No tak v prvom rade ukladanie je globálne a nastavuje sa pre vsetkych uzivatelov v kontaktoch a da sa nastavit aj pre tych co v kontaktoch niesu. Mne sa raz stalo to iste a bolo to potom ako som nechtiac odstranil z jeden kontakt..
Mam pre teba jednu radu.. stiahni si druhy qip, hod tam slovencinu a skopiruj si do noveho adresara historiu.. uz by ti to malo ist potom v pohode.. :)

Inak to ma na qipe aj trochu mrzi, ze historia nieje sifrovana takze kazdy blbec co sa vie orientovat v suboroch si moze naist a citat co si si kedy pisal...
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Shrekzv: dik, no nepomohlo. Subor s prislusnou historiou som si zazalohoval, historiu v qipe som zmazal. Po zmazani mi logovanie pekne bezalo. Ked som vsak zazalohovany subor opat skopiroval do prislusneho adresara, logovanie prestalo. Pritom som pozeral aj na prava toho suboru, ci nie je len na citanie a pod, no vsetko by malo byt OK.

korund: nainstaloval som si qip infium, a tu mi to bezi v pohode (i ked instalacia v podstate ineho programu velmi neriesi povodny problem). Takze vdaka.. :)
chrono
VIP
VIP

Re:

Príspevok od používateľa chrono »

korund napísal:Inak to ma na qipe aj trochu mrzi, ze historia nieje sifrovana takze kazdy blbec co sa vie orientovat v suboroch si moze naist a citat co si si kedy pisal...
A aké heslo by sa tam malo používať? Ak nejaké, ktoré tam použije Qip automaticky (aby si ho nemusel neustále zadávať), tak si to dešifruje ktokoľvek.

Inak záležitosť prístupu k súborom a ich šifrovanie je záležitosť OS (takže vo Windows si môžeš napr. nastaviť, aby bol adresár s logmi šifrovaný).
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

ppt napísal: Po zmazani mi logovanie pekne bezalo. Ked som vsak zazalohovany subor opat skopiroval do prislusneho adresara, logovanie prestalo. Pritom som pozeral aj na prava toho suboru, ci nie je len na citanie a pod, no vsetko by malo byt OK.
tu nastal problem..nakopcil si tam povodny subor.......chyba.....mal si len jeho obsah nakopirovat do toho noveho a slo by to ;).....odskusane.....
korund
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa korund »

chrono: myslel som tym, ze qip ju neuklada do vlastneho suboru, no je zaznamenana v osobitnom *.txt s kazdym kontaktom
Napísať odpoveď