PSP downgrade

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Zdravím, tak podarilo sa mi zohnať psp :)

A teraz sa chystám urobiť downgrade, podotýkam nikdy som to nerobil, ale všetko je raz po prvý krát :)

Momentálne tam je 3.03 OE-C, chcem tam spúšťať hry. Ale neviem ako na to, pomohol by mi neaký podrobný návod,alebo neaký človek čo to už robil :)
pspzone.sk poznám, ale tam kým niekto odpíše... Tak sa obraciam na hojko. Ďakujem správne riešenie odmením k+.

//autoeditácia príspevku ( 29 Jul 2008, 17:18 )
No tak stiahol som neaký firmware 3.40 ak ho nahodím bude bežať všetko ako má, myslím tie hry.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Myslím, že to mi moc nepomôže. Potreboval by som niečo také, ako keby mi niekto povedal čo stiahnuť a napísal podrobnejší návod ako postupovať :) Pretože takto sa nepohnem, fakt neviem ani čo a ako, ale chcel by som si ešteniečo zahrať dnes. :)

//autoeditácia príspevku ( 29 Jul 2008, 18:27 )
a ešte btw potrebujem niečo také aby som sa cez psp pomocou wifi mohol pripojiť na net. mám všetko nastavené aj sa automaticky sťahoval prehliadač ale nejde tam naništalovať update "psp update ver 4.05" po spustení vypíše "The game could not be started (DADADA)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

sry,je to po anglicky,ale skús postupovat podla tohto http://www.squidoo.com/downgrade-psp :wink:
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Dík ešte poslednú vec načo je upgrade Firmware ?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Takze ak tam mas 3.03 OE-C tak to uz mas custom firmware takze downgrade nepotrebujes... Je to firmware dost zastaraly, preto potrebujes iba upgrade. Hlave pozor nestahuj ziadny firmware ktory nema koncovku M33, alebo OE. Priklad:

FW 3.90 - nejdu hry z karty
CFW 3.90m33 - idu hry z karty

Najlepsie je popozerat stranku www.psp.novinky.org .

Ak tam mas naozaj original firmware a chces spravit downgrade, potrebujes na to 2PSP, jedno uz downgradovane a druhe to, co downgradujes.
To ze sa ti nepodarilo nainstallovat official firmware na tvoj custom bud len rad, mal by si z toho len problemy. Pre istotu sa este raz pozri do System settings a napis aky mas firmware a skusime to spolu spravit :) (ja som downgradol niekolko PSPciek)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mám tam system software 3.03 OE-C. Takže ja potrebuje spustiť na tom hry ktoré by som mal v pc pri NFS MW to ide ale zamrzne na úvodnej obrazovke po zvolení či chcem auto ukladanie. Ale napríklad pri hre freeruning vypíše toto : "The game could be started (80010002)"

//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2008, 7:06 )
tak, este vcera som tam hodil 3.52m33-4 na ten som hodil 4.01m33-2 hra ako crash of the titans ide, ale ak tam hodim free running, tak to hodi chybu 80010002 btw sorry, ale pisem to z PSP :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No vidis, parada zvladol si to aj sam, gratulujem. Nastastie si tam uz mal "hacknuty" firmware takze si downgrade robit nemusel, len jednoduchy update. Odteraz ti staci v pspcku dat network update a pojde to samo :) .

No a ten freerunning stale nejde? Skus v XMB stlacit select a vybrat iny UMD ISO mode, spravne by si mal mat "M33 driver", alebo "SONY NP9660". Predpokladam ze tam mas stale nastavene "OE isos". (odporucam dat ten sony driver ak pojdu obi dva)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

blazer napísal:No vidis, parada zvladol si to aj sam, gratulujem. Nastastie si tam uz mal "hacknuty" firmware takze si downgrade robit nemusel, len jednoduchy update. Odteraz ti staci v pspcku dat network update a pojde to samo :) .

No a ten freerunning stale nejde? Skus v XMB stlacit select a vybrat iny UMD ISO mode, spravne by si mal mat "M33 driver", alebo "SONY NP9660". Predpokladam ze tam mas stale nastavene "OE isos". (odporucam dat ten sony driver ak pojdu obi dva)
No tak chyba bola v v súbere cso, stiahol som to ako iso a ide to :) Ale, ja to neviem vypať, stále ju vypínam do režimu spánku :?

//Nastavil som to na NP9660, ale nejde mi ho vypnúť iba do režimu spánku sa mi ho vždy podarí dať :?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vypina sa podrzanim power aspon 3 sekundy, ale to asi vies. Ak mas pokazeny switch na vypinanie, skus Quickpower plugin. S nim si nastavis vypinanie trebars na kombinaciu HOME+SELECT (defaultne) a PSP sa vypne :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

blazer napísal:Vypina sa podrzanim power aspon 3 sekundy, ale to asi vies. Ak mas pokazeny switch na vypinanie, skus Quickpower plugin. S nim si nastavis vypinanie trebars na kombinaciu HOME+SELECT (defaultne) a PSP sa vypne :)
No pokazené to asi nebude to bude skôr moja gramblavosť :lol: Ale tak hodím to tam. Kde to nakopírovať a kde to mám potom nastaviť ?
//už som sa to naučil :D

A ešte jedna vec, kde sa spúšťa infraport.

btw pri medal of honor mi vypísalo znovu tú chybu, asi chybné iso však ?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Hod ten quickpower.prx do zlozky seplugins, otvor vsh.txt, ktore mas v tom priecinku a pridaj tam riadok ms0:/seplugins/quickpower.prx . Vypni PSP, ak ho nevies normalne vypnut vyber baterku. Ked sa zapina drz R a naskoci ti recovery menu. Chod do menu plugins a zapni tam quickpower. Exitni recovery a malo by to ist. Neviem ci ten plugin stale funguje na novsich FW, ale na starom mi kedysi davno isiel. Bohuzial nedokaze vypnut priamo z hry, len z menu.

Infraport na PSP slim nieje, ak mas PSP fat, tak sa zapne tak, ze wifi swith prepnes dolu a tym sa zapne infra. Dobra vec na vypinanie TV v obchodoch :)

A ten error fakt neviem preco ti hadze sorry, ono to vzdy vyriesil zatial novy firmware, ale ked uz mas najnovsi tak neviem no, mozno este mozes v recovery pozret aky mas nastaveny kernel, ci nemas nahodou 1.50, ale to asi nebude ono...
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

blazer napísal:Hod ten quickpower.prx do zlozky seplugins, otvor vsh.txt, ktore mas v tom priecinku a pridaj tam riadok ms0:/seplugins/quickpower.prx . Vypni PSP, ak ho nevies normalne vypnut vyber baterku. Ked sa zapina drz R a naskoci ti recovery menu. Chod do menu plugins a zapni tam quickpower. Exitni recovery a malo by to ist. Neviem ci ten plugin stale funguje na novsich FW, ale na starom mi kedysi davno isiel. Bohuzial nedokaze vypnut priamo z hry, len z menu.

Infraport na PSP slim nieje, ak mas PSP fat, tak sa zapne tak, ze wifi swith prepnes dolu a tym sa zapne infra. Dobra vec na vypinanie TV v obchodoch :)

A ten error fakt neviem preco ti hadze sorry, ono to vzdy vyriesil zatial novy firmware, ale ked uz mas najnovsi tak neviem no.
Čítal som, že to je porušený iso súbor alebo neaký chybný no sťiahnem niečo od teba z webu a uvidím :wink: A ako sa s tým dá vypínať TV ? :lol: To ma bude baviť :D
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Priecinky UR a UR_~1% hod do ms0:/PSP/GAME150.
Priecinok remotes daj do rootu memory karty(len tak to tam proste hod na kartu).
Zapnes to normalne ako hru cez menu v games.

V hypernove v BA, som v datarte vypol uz dost vela TV s tymto, takze to funguje :)

//neviem co urobili, nikto si to nevsimal a odisiel som, asi to potom nejaky predavac pozapinal zase :roll:
Prílohy
IR remote controll.rar
(2.07 MiB) 59 stiahnutí
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

blazer napísal:Priecinky UR a UR_~1% hod do ms0:/PSP/GAME150.
Priecinok remotes daj do rootu memory karty(len tak to tam proste hod na kartu).
Zapnes to normalne ako hru cez menu v games.

V hypernove v BA, som v datarte vypol uz dost vela TV s tymto, takze to funguje :)
No uvidím odskúšam niekde :lol: A oni čo urobili btw ?
lilbank
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lilbank »

A ako zistim neake tie udaje o mojom PSP.

No a skusil som tam dat ten program len tak so srandy co vypne TV a ked som ho zapol nebehlo mi ze "This game cannot be started. The data is corrupted."pls radu. Mam psp black slim piano.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Bude to asi spôsobené CF
lilbank
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lilbank »

HH ja neviem co to je :D a chem sa to naucit nemozes mi dat tvoje icq? a poradit mi tak nech tu nespamujeme?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ved som tam pisal, ze na Slim to nepojde, Slim nema Kernel 1.50 a aj keby mal, tak Slimko nema ani infraport ;)
Napísať odpoveď