$adresa = "asd/image.jpg";
if (exif_imagetype("$adresa") == IMAGETYPE_GIF) {$src_img=imagecreatefromgif($name);$format = gif;}
mno ale ono mi to nejde podla cesty nechce mi hu zobrat hlada to len... Warning: imagecreatefromjpeg(image.jpg) [function.imagecreatefromjpeg]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\00\index.php on line 9 vzdi hlada image.jpg v tej zloske kde je aj php script ale to nechcem chcem abz to hladalo podla tej cestz co mam yadane hore..... ako to mam teda zadat tu cestu ?
image.jpg mam v zloske asd... ale ten script to tam nehlada i ked tam mam cestu zadanu.. preto chcem vediet teda ako to tam zadam...a aj v tej chzbe to je jasne napisane imagecreatefromjpeg(image.jpg) ale malo by tam byt asd/image.jpg
ja neviem ale proste ja som takz smoliar ja nieco spravim a nejde to vydi tam niaku debilnu chzbu spravim ani toto mi nejde ani ya boha a nechapem preco
ten script som nerobil cely ja sam ten som nasiel tu na forume to je na resize img sa mi necel robit novy.. a viem ze je to iste lebo aj $name ma tu istu hodnotu ako $adresa/$obrazok0_ ale tak uz som to tak nehal...a k tej chybe praveze ziadna... obrazok co sa ma resiznut sa ani nevytvori ale error ziadny nenaskoci...
//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2008, 17:01 )
a proste moja hlavna poziadavka je to ze chcem abz slo resiznut aj gif png jpg.. ale ide zatial len jpg..