Ahojte viete mi poradit ako najst uzivatela, aspon mesto alebo celu adresu podla .... podla ip adresy
Dakujem za pomoc
Vyhladanie podla ip
-
leader1365
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
leader1365
Light Expert
Zalezi to od toho, akeho ma providera. Napriklad pri dsl od t-comu z ip zistis minimum, ale taky Antik Kosice ta dovedie az k serveru na danej ulici...
A ak ma pevnu ip, tak mozes zistit jeho pouzivatelske meno u jeho providera a potom podla toho ho mozes v spolupraci s policiou a providerom identifikovat.
A ak ma pevnu ip, tak mozes zistit jeho pouzivatelske meno u jeho providera a potom podla toho ho mozes v spolupraci s policiou a providerom identifikovat.
kto pouziva tu ip adresu ti nikto nepovie. povedia to len policajtom a neviem ci aj na to netreba nejaky sudny prikaz alebo neico podobne. bude to tak ako lokalizacia mobilu podla cisla alebo imei.
inak nedari sa vytvorit nejaky spamfilter podla slov ktore stale pouziva? predpokladam ze to neposiela len z jednej adresy.
inak nedari sa vytvorit nejaky spamfilter podla slov ktore stale pouziva? predpokladam ze to neposiela len z jednej adresy.
-
leader1365
Light Expert