snazil sa vymenit boxovany chladic za iny a ta teplovodiva pasta co tam bola povodne, nejako nechce pustit cpu od chladica, co s tym ? ked som vyberal ten chladic sa to vyrvalo aj s tym procakom cele...
mal som presne ten istý problem mám socket am2 no a mal som na mojom cpu ten istý chladič teda box no a menil som ho za nový a kedže som ho nemohol dať dole lebo sa mi pasta pripálila k tomu tak som to kadejako skúšal nakláňať ale nerob to tak mne sa podarilo celý cpu vybrať bez toho aby som zodvihol tú páčku p... myslel som že som ho pokazil som myslel že nejaká nožička tam ostala našťastie nič sa nestalo potom bol cpu na chladiči no a nedal sa odobrať nakoniec som to skúsil odpáčiť nejak to nešlo tak som to nejak skrútil a vtedy puk a bolo to ale ty to asi tak neskúšaj bol som nesmierne rád že sa mi nepokazil cpu
No najjednoduchsie je to tak ze nachvilu zapnes PC a procesor sa zohreje a aj pasta nanom, potom ho vypnes a pekne rozoberes, ak je PC v takom stave ze nejde zapnut tak potom ten fen.
mal som podobny problem a asik najlepsia rada je uz napisana hned nado mnou....zapni pc daj nejaky 3dmark alebo prime95 nech sa dobre zahreje a potom to pojde...popripade ja som ho este aj trocha skrutil a tahal k sebe a potom mi povolil....