Zlomene srdce

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ateista
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Zlomene srdce

Príspevok od používateľa ateista »

Zdravim potreboval by som poradit s priatelkou sme sa pred tromi dnamy rozsily lepsie povedane ona so mnou ale bola v prave pretoze som to pokazil ako sa len dalo opil som sa nehorazne a povedal som veci co som si potom ani nepametal ked som to zistil tak som to nevedel pochopit preco som to spravil.
Teraz uz tri dni som skoro nic nejedol,zacina ma bolet srdce od mojej asi znicenej psychiky neviem sa sustredit v praci.
Potrreboval by som poradit pretoze uz neviem fakt ako dalej snazil som sa jej ospravedlnit vsetko isiel som zanou do ineho mesta skusal som fakt vsetko ale nic proste neviem ako dalej
ateista
Light Professional
Light Professional

ze je sedlacka pretoze je so Senca ale to nebolo najhorsie povedal som ze je p..a a to si do smrti neodpustim v zivote preklinam den ked som zacal pit
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ach jaj ... Alkohol Alkohol ... naco pijes ked to nevies??
Boli to dost ostre slova ... a to ze si bol spity na mol ta moc(mozno vobec) neospravedlnuje.
ateista
Light Professional
Light Professional

pit znesem vela ale to je uz jedno proste som stratil to najlepsie dievca na svete
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Podla vsetkeho neznesies ... ked si nevies ustrazit hranicu plneho vedomia ... a nieco take zo seba vyplujes.
Osobne si myslim ze to uz asi nevyzehlis ... to je fakt silna kava ... a ta baba by ta musela bezhlavo milovat aby sa k tebe vratila.
ateista
Light Professional
Light Professional

diky proste uz to nemam pod kontrolou uz sa sa rozhodol uplne zmenit cely sposob zivota aky som viedol z vecierka do vecierka uz nic take urcite nie
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

ateista napísal:diky proste uz to nemam pod kontrolou uz sa sa rozhodol uplne zmenit cely sposob zivota aky som viedol z vecierka do vecierka uz nic take urcite nie
Tak to ber ako ponaučenie. Ako nakopnutie dopredu. Ako návrat na správnu cestu. Strata tohto dievčaťa je pokuta za neschopnosť sebakontroly a teraz už vieš, čo máš robiť.

Dievča už späť nedostaneš... Môžeš jej napísať list alebo si pripraviť nejaké ospravedlnenie, ale nech je v ňom jasné, že neočakávaš jej návrat (v skutočnosti si myslím, že by si bol aj riadny slaboch, kedy si to od nej očakával a keby sa podvolila potupil si tým hlavne ju). Jednoducho jej ukázať, že Ti záleží na tom, aby si sa jej seriózne a veľmi ľútostivo ospravedlnil a potom odkráčaj a už to nechaj tak...

2% pravdepodobnosť, že sa po tomto čine vráti. Inák 0%.. Môj odhad.

Svojej bývalej by som nepovedal ani že je krava, slovo kur*a som ani pri nej nepoužil, keby som jej povedal, že je pi*a ta by som sa sám zahrabal pod zem a sám by som sa s ňou rozišiel od hanby...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

No, podľa nicku asi viem kto si....

a ak sa to dievča volá Miriam....tak si to kamoš pekne prehnal pretože ona sedláčka ani zdaľeka nieje...a P... to už rozhodne nie....

(ak sa tak nevolá, iba čistá zhoda nickov.. :wink: , a beriem späť)
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Chlapec, nezávidím... radu ti nemám akú dať, želám veľa štastia a len na povzbudenie niečo menšie : nie si sám, komu sa takéto niečo stalo. Ponaučenie : konverzácie v opitosti nie sú to pravé orechové. :? :cry:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ateista napísal:ze je sedlacka pretoze je so Senca ale to nebolo najhorsie povedal som ze je p..a a to si do smrti neodpustim v zivote preklinam den ked som zacal pit
to uz si viac posrat nemohol ci si cakal ze ta zato pochvali?...ach jaj chlast je chlast... :roll:

len si to teraz nekompenzuj alkoholom lebo dopadnes este horsie...
ateista
Light Professional
Light Professional

Nemusite sa bat uz stym definitivne koncim ted mam v plane od zakladu zmenit svoj postoj k zivotu ktory som viedol i ked neviem ci budem mat u toho najlepsieho dievcata este niekedy sancu ale dal som jej slub a ja sa vzdy snazim drzat sluby ze uz sa pokusim nie ze sa uz nikdy nedam na taku cestu akou som sa dal a mozno aj ked je to mizima sanca alebo uz vobec ziadna ze zas budeme tvorit par ale ak ano tak sa pokusim spravit to dievca tou najstastnejsou na svete takze mi teraz len ostava dufat ze ako sa hovori nadej umiera posledna tak drzte palce diky moc vsetkym za vase nazory som rad ze ste boli uprimny pretoze to je ta najlepsia vec
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ateista: cely vztah je v tahu, s tym uz nic nespravis
btw. co to bola za laska, ked si svoju drahu polovicku dokazal nazvat pic*u a sedlackou?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ako prilezitosti bolo fuu ale dievcatu som pi*ou nenazval este nikdy ..nie svojej, ale hocakej hlupani ktora sa nemusela pre mna ani narodit ...to z huby nevyde ani pod vplyvom LSD? ..to si jej imho chcel povedat ...si kôň skratka musela by ta mat hrozne rada a byt na teba namotana nenormalne aby ti dala sancu. ..je?
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Toto urobi len blbec a nevyhovaraj sa na alkohol :wink:
Cuciatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Cuciatko »

Myslím si, že človek, aj keď je úplne na mol, nepovie to, čo by si naozaj nemyslel, len za triezva nemá na to dostatočnú odvahu. Teda, myslela som si to, až do teraz. Pochybujem, že by si si toto naozaj myslel o svojej priateľke. Ale aj tak nechápem, ako si ju tak mohol nazvať. Načo sa opíjaš, keď sa nevieš ovládať?! Písal si, ako sa cítiš ty...no čo tak ako sa cíti ona. Ty si ten vinný, ona je tá, čo by mala naozaj trpieť.Musí jej byť úplne strašne, ale to Ti je snáď jasné. No, spravil si hlúposť, veľmi veľkú. Ani neviem, čo by som Ti poradila. Pravdu povediac, keď sa k Tebe vráti, klobúk dolu. Možno by si mohol napísať nejaký list...
Veľa šťastia!
ateista
Light Professional
Light Professional

Ak chcete vediet ona bola dokonala dala my zmysel do zivota ktory som nikdy nepoznal ale jak sa hovori je neskoro plakat nad rozliatym mliekom ostava uz len dufat ze ostane aspon kamarati i ked je ako som pisal sance su mizive
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ateista napísal:Ak chcete vediet ona bola dokonala dala my zmysel do zivota ktory som nikdy nepoznal ale jak sa hovori je neskoro plakat nad rozliatym mliekom ostava uz len dufat ze ostane aspon kamarati i ked je ako som pisal sance su mizive
sance niesu ziadne, nieze mizive :roll:
ateista
Light Professional
Light Professional

Uvidime jak to dopadne nikto z vas ani ja nemozeme predpovedat co bude okni dik za nazory mozte dat lock :lock:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hou hou hou... ja pi***** a sedlackou svoju byvalu nenazvem ani teraz a to mi riadne ublizila tesne po rozchode a aj pred par tyzdnami, nech som akokolvek ozraty.... proste si si to kvalitne dokaslal... mozes akurat tak na vsetko pekne s nou spominat a trieskat si hlavu o mur ze si si to posral...co sa moznosti napravy tyka - ako ti uz napisalo hafo ludi - bez sance... ak by bola tak ta baba je sprosta a nehorazne zalubena do teba, co pochybujem ze sa proste stane... urazil si ju a to nenapravis proste... tu sa nic ine ani povedat neda...drzim ti len prsty nech sa ti to pri dalej nestane znova
fifi990
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fifi990 »

ak ta lubi,skutocne lubi, a bude vidiet,ze si sa zmenil,tak ti odpusti aj ked sa nejaky cas bude este hnevat. v opacnom pripade nemas sancu ziadnu... ja osobne by som sa na takeho chalana uz nevedela ani pozriet
Napísať odpoveď