mirak2 napísal:to nie je odkukovanie, to je preberanie cudzich formatov. cakal som kedy sa to tuna objavi, ale aj vzhladom na moderatorsku dvojicu si to necham ujst
A kto to bude moderovat?
Inak vela zo zahranicnych ucastnikov dokazalo divy, tak snad sa aj u nas niekto ukaze. Takemuto projektu fandim ovela viac ako napriklad Elan je elan, Celebrity campu alebo tym tanecnym show.
V porote má byť Adela, Paľo Habera a Jan Kraus. Kraus a Adela mi teda úplne vyhovujú, takže aj keď avizovaných moderátorov vôbec nemusím, kvôli týmto dvom porotcom si to možno pozriem.
LLucia napísal:V porote má byť Adela, Paľo Habera a Jan Kraus. Kraus a Adela mi teda úplne vyhovujú, takže aj keď avizovaných moderátorov vôbec nemusím, kvôli týmto dvom porotcom si to možno pozriem.
tak aspon bude sranda ja mam rada aj pala haberu,urcite si pozriem aspon zaciatok a potom uvidime
INDIGOcorp. napísal:no my teda mem tych talentov nech idu na vychod do prvej krcmi zoberu 10 chlapov co vypiju najviac a nech hladaju konkurenciu na svete
pozeraval som "jednym okom" UK a USA verziu. celkom v poho, len uz zacina byt takychto show vela. pre zmenu sa mi pacilo ze kastingy boli vlasne main a potom tie sutazne kola nenatahovali zbytocne, aspon som mal s toho taky pocit. na kastingoch je predsa najviac srandy. urcite si pozrem aj SK verziu aspon online
lol to bude haluz. som pozeral tie videa a som nemohol s toho.s a normalne tešim čo za degenov tam pojde a čo všetko slovaci dokažu.
keby sa aj u nas dakto do kocky poskladal:D