Nokia tlacitko na zapinanie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
robbiee
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Nokia tlacitko na zapinanie

Príspevok od používateľa robbiee »

Cafko,

mam teraz Nokiu 6233 a pokazilo sa mi to tlacitko na vypinanie/zapinanie. Urcite to nieje ojedinele, lebo uz som videl dost Nokii na ktorych sa stalo presne to iste, teda ze tomu tlacitku akoby chybalo to co treba stlacat na tej doske alebo tak, teda pod nim nieje ziadny tlak.
Chcel by som sa spytat ci sa s tym uz niekto nestretol, popripade ci sa ta oprava da zvladnut aj doma a neni moc tazka, lebo fakt sa mi nechce s tym chodit do servisu...

Dik moc :)
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

na nejakej starsej nokii som robil odlomeny vypinacik. stacilo nejakym vodivym drotikom spojit obe kontaktne plochy(alebo v rozrobenom stave aj prstom) co malo za nasledok akokeby si ho stlacil. boli takmer pri sebe. neviem ci je to rovnaky princip aj na tvojom fone ale ak hej, radsej by som to dal do servisu - za par korun by ti tam mali naletovat novy... a ak si na to nepotrpis nos vo vrecku kusom toho drotiku a zapinaj ho tak :D
robbiee
Star
Star

No, to by mi nevadilo vobec ^_^
Len ono to tlacitko tam stale je, ulomene nie je ak si myslel to..
Totiz mne to uz nefunguje naku tu dobu, asi 5 mesiacov, ale teraz sa mi vybil, takze ked ho raz za sto rokov zapnem nak nudzovo tak mi to nevadi :P
Do servisu sa mi nechce aj preto, ze zas budem mesiac cakat kym to spravia... atd... chapes..
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

No tlacidlo tam sice mas, ale pravdepodobne mas odtrhnuty mikrospinac pod nim. Stava sa to bezne, chod s tym radsej do servisu, tam ti ho napajkuju naspet na pockanie, ak je dobry, ak je rozmrveny (mikrospinac :D ) daju ti tam druhy. Cena by mala byt cca 200-300 Sk.

PS: mam na mysli neoficialny servis.
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ak ho tam este mas tak to je este lepsie. ako pisal tuto nadomnou - priletuju ti ho naspat a aspon nemusis platit za novy ak bude OK. ono keby si si trufol spravis to aj doma mikropajkou ale ja by som to neriskoval :wink: a v neofiko servise ti to spravia bud na pockanie alebo do par hodin v ten isty den. (na 90%)
robbiee
Star
Star

Nom, som sa do toho dnes rano pustil (otvoril ho) (nanestastie skor ako som precital toto :oops: ) a tak som tam nasiel utrhnutu tu suciastku. No a ona vypadla (este ju pohladam)
Tak to snad nebude problem ked im to tam dam zvlast ze nie ^__^

Diik za rady :)
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

urcite nie :)
Napísať odpoveď