Cawte, potrebujem poradit ake mam moznosti s pripojenim na internet.
Momentalne mam ADSL, ktorem mam uz viac ako 18 mesiacov a niesom vobec spokojny furt stracam signal a ked je burka alebo taky vacsi lejak tak internet proste nejde nikdy. Optiku na nasu ulicu nikto nedovedie. Wifi je tu tiez ubohe za velke ceny. Kamos co byva v panelaku ma nejaky net cez satelit a cez neho mu to frci 25mbitov ale to uz ma od druhej osoby takze nevie odkial je ten signal, keby ste mi vedeli povedat co to je za sluzbu alebo ,ked viete o nejakych inych moznostia v meste Senec poradte mi prosim vas.
Dik.
Ake pripojenie si mam vybrat ?
To bude tym ze tu je take telefone vedenie ze zafuka vietor a je to v ...Sheep napísal:proste nerozumiem ti, bud si az prilis daleko od ustredne a tak ti to laguje ak nie tak potom mas nejaku wifi, lebo ADSL je ciste kablove pripojenie a tam sa nema jak stracat ziadny signal, bud to ide alebo to nejde
Proste ja mam odstup signalu okolo 20 a kamos ma okolo 3 a tan nema ziadny problem. Ale ja by som skor chcel inu alternatyvu takze ,ked vies tak mi porad.
Dik
refr0 napísal:a kde bzvas ?:P
gulo napísal:Cawte, potrebujem poradit ake mam moznosti s pripojenim na internet.
Momentalne mam ADSL, ktorem mam uz viac ako 18 mesiacov a niesom vobec spokojny furt stracam signal a ked je burka alebo taky vacsi lejak tak internet proste nejde nikdy. Optiku na nasu ulicu nikto nedovedie. Wifi je tu tiez ubohe za velke ceny. Kamos co byva v panelaku ma nejaky net cez satelit a cez neho mu to frci 25mbitov ale to uz ma od druhej osoby takze nevie odkial je ten signal, keby ste mi vedeli povedat co to je za sluzbu alebo ,ked viete o nejakych inych moznostia v meste Senec poradte mi prosim vas.
Dik.