Zlomene srdce
stalo sa raz, stane sa druhy kratfifi990 napísal:ak ta lubi,skutocne lubi, a bude vidiet,ze si sa zmenil,tak ti odpusti aj ked sa nejaky cas bude este hnevat. v opacnom pripade nemas sancu ziadnu... ja osobne by som sa na takeho chalana uz nevedela ani pozriet
zrejme nejasala radostou ked ho videla spiteho tak to pretostella8 napísal:no ale aj tak si stale nepovedal preco si ju nazval pi*ou a sedlackou? niecim ta vyprovokovala?
a tiez si myslim ze tvoje sance su na bode mrazu...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
ateista: Preco to uz vopred balis??? Nepises sice kolko mate rokov a ani to hlavne - kolko ste boli spolu, ale ja si myslim, ze to nie je este stratene. Co jej zavolat, napisat spravu, ist za nou s kvetom, dat jej cokoladu... a snazit sa ospravedlnit, vysvetlit jej to a podobne...
Mne sa nedavno prihodilo nieco podobne, hoci som to co ty nepovedal priamo jej do oci, ale bolo to nejak v konverzacii s kamaratom. Ked sa s nim bavila, tak jej povedal nieco v tom style, ze som na nu nadaval alebo co a ked sa ma na to pytala, tak som jej povedal pravdu a aj to co som povedal jemu. Bola z toho mimo, zo dva ci tri tyzdne sa so mnou absolutne nebavila, ignorovala ma... a potom sa z nicoho nic este raz pytala ako to bolo. Tak som jej to vysvetlil a neriesil som to dalej, bral som to tak, ze som spravil hlupost a doplatil som na to, ale raz na disco prisla za mnou a pozvala ma na drink. Tam sme si sadli, pokecali o tom, este raz som povedal, ze som to tak nemyslel a ze je mi to luto..., ona povedala OK a bolo to v pohode.
Mne sa nedavno prihodilo nieco podobne, hoci som to co ty nepovedal priamo jej do oci, ale bolo to nejak v konverzacii s kamaratom. Ked sa s nim bavila, tak jej povedal nieco v tom style, ze som na nu nadaval alebo co a ked sa ma na to pytala, tak som jej povedal pravdu a aj to co som povedal jemu. Bola z toho mimo, zo dva ci tri tyzdne sa so mnou absolutne nebavila, ignorovala ma... a potom sa z nicoho nic este raz pytala ako to bolo. Tak som jej to vysvetlil a neriesil som to dalej, bral som to tak, ze som spravil hlupost a doplatil som na to, ale raz na disco prisla za mnou a pozvala ma na drink. Tam sme si sadli, pokecali o tom, este raz som povedal, ze som to tak nemyslel a ze je mi to luto..., ona povedala OK a bolo to v pohode.
-
RomanB
Medium Professional
No poznam vela ludi resp. jedneho
co pri pozivani vacsieho mnozstva alkoholu trpi schyzou , je to dobrak od kosti , ale ked si vypije stava sa z neho iny clovek a to doslova... to ho stalo jeden vztah ktori sa uz 3 mesiace snazii ozivit no v poslednej dobe sa mu to dari a vyzera to tak ze by sa to mohlo podarit...
Takze mohlo by ti to byt prikladom , on spravil cosi horsie , zevraj na nu ruku stiahol .... no on si to nepameta ..
Takze mohlo by ti to byt prikladom , on spravil cosi horsie , zevraj na nu ruku stiahol .... no on si to nepameta ..
-
Začiatok Konca
Professional
Ty kokos.. že ruku stiahol..
neurobil by som to, ani keby ma napichali sračkami a držali pri hlave pištoľ.. Dávnejšie, keď som mal ešte také občasné úlety, tak som všade vykrikoval, ako ju milujem..
čo je vlastne pravda.. Ale s týmto druhom zábavy je koniec.. a teraz je to len pivo..
Toto poradím aj tebe.. okrem toho nič nie je stratené, tak nepúšťaj hlavu skôr, ako si začal.. potom to nemá zmysel.. A mohol by si odpovedať na Hojkove otázky.. 
Moj jeden kamarat mal frajerku boli spolu asi 9 mesiacov a na jednej oslave sa tak opil ze ju udrel. Videl som to na vlastne oci to bola uz fakt sila. a pritom oni sa mali radi vsetko ok boli ako keby dokonaly par. a jedna facka to vsetko pokazila.. samozrejme ze sa pokusal k nej vratit vysvetlovat pisat sms.. ako odpustit mu odpustila ale nic viac.. takze ak ti bude stacit ze ti len odpusti a nic viac.. tak to urcite nieje stratene..ale ak ocakavas nieco viac.. no neviem. daj potom vediet jak si natom casom 
-
Mrk
Professional
popravde ja ked som opity, popripade robim niaku cinnost a niekto mi do toho zacne pindat, ze toto nerob, radsej rob to, alebo hento atd, tak sa dokazem poriadny vytocit a to hlavne pod vplyvom alkoholu a je mi to luto a obcas sa stane, ze mi v tej chvili vyleti aj tvrdsie slovo, hold som nervak
k tvojmu problemu, nuz asi ju to poriadne urazilo, ale predsa je to len obycajne slovo...a zahadzovat kvoli tomu vztah no neviem...kazda zena je ina a inak to prime, mne ked niekto takto tvrdo nadava a je pod vplyvom moc nereagujem na tie slova, sice je z casti pravda, ze vtedy ludia hovoria pravdu, ale aj hovoria dementne hluposti....
k tvojmu problemu, nuz asi ju to poriadne urazilo, ale predsa je to len obycajne slovo...a zahadzovat kvoli tomu vztah no neviem...kazda zena je ina a inak to prime, mne ked niekto takto tvrdo nadava a je pod vplyvom moc nereagujem na tie slova, sice je z casti pravda, ze vtedy ludia hovoria pravdu, ale aj hovoria dementne hluposti....
-
forgottten
Medium Star
Takže na neho určite nebola namotanáateista napísal:Ak chcete vediet ona bola dokonala dala my zmysel do zivota ktory som nikdy nepoznal ale jak sa hovori je neskoro plakat nad rozliatym mliekom ostava uz len dufat ze ostane aspon kamarati i ked je ako som pisal sance su mizive
No tu nejde o to, že je to slovo, ale aký sa za tým srýva význam a náboj (a teraz nemyslím ženskú vagínu chlapci...). Vieš niektorí ľuďia k tomu majú taký prístup. Len slovo. Ale keď sa pozrieš na to zo ženskej stránky, ktorá mimochodom nemá s mužským rozmýšľaním spoločné NIČ (možno až na to, že tesne pred orgazmom to majú tiež rady rýchlo), tak zistíš, že pre ňu to môže byť kľudne horšie, ako keby ju udrel, alebo urobil niečo iné... To je doslova a dopísmená silná rana na duši a stavím sa, že keď si teraz na to spomenie, tak niekde v hrudníku má sakra tiesnivý pocit...Mrk napísal:k tvojmu problemu, nuz asi ju to poriadne urazilo, ale predsa je to len obycajne slovo...
-
Mrk
Professional
jasne no ale otazne je ci to aj tak bolo myslene ? ale to sa uz asi nedozvieme...MimKoRn napísal:No tu nejde o to, že je to slovo, ale aký sa za tým srýva význam a náboj (a teraz nemyslím ženskú vagínu chlapci...). Vieš niektorí ľuďia k tomu majú taký prístup. Len slovo. Ale keď sa pozrieš na to zo ženskej stránky, ktorá mimochodom nemá s mužským rozmýšľaním spoločné NIČ (možno až na to, že tesne pred orgazmom to majú tiež rady rýchlo), tak zistíš, že pre ňu to môže byť kľudne horšie, ako keby ju udrel, alebo urobil niečo iné... To je doslova a dopísmená silná rana na duši a stavím sa, že keď si teraz na to spomenie, tak niekde v hrudníku má sakra tiesnivý pocit...
Hojko:
Tak ja mam 20 a ona 19 v auguste by sme boli spolu 2 roky
NA ostatne otazky ako ci som to myslel vazne odpoved je rozhodne NIE proste nieco sa stalo preco som to povedal nepametam si co bola pricina mozno aj to ze kamosi do mna hustily blbosti a proste som to nevydrzal a ona padla do rany fakt si stoho moc nepametam ale uz sme preskakaly vselico bolo par kratkych oddychov tak do 5 dni ze sme sa nevydaly ale to je vse ted som povedal ze sa chcem zmenit prestal som uplne pit ani to pivo si nedam a zacinam sa pomaly chovat na svoj vek o dost zodpovednejsie.
Jej odpoved bola ze pocka do konca prazdnin porosmysla a da my vediet ci by chcela nasmu vztahu dat este jednu sancu alebo aspon ostaneme kamaratmy takze mam mesiac cakania v mukach ale jak som jej povedal ona je jedina kvoli ktorej som ochotny zahodit vsetko zle co som robil /alkohol,detinske spravanie a pod/ a zacat uplne odznova pretoze ona za to stoji a hovorte si co chcete ze sance su 0 ja sa proste nevzdam nadeje ze sa mozno dame spolu zas dokopy a kedze ju nepoznate tak nehovorte dopred hop kym nepreskoci /neberte to zle ale proste nechcem sa vzdat nadaje pokial nedostanem odpoved at je hocijaka/.Ďakujem
Tak ja mam 20 a ona 19 v auguste by sme boli spolu 2 roky
NA ostatne otazky ako ci som to myslel vazne odpoved je rozhodne NIE proste nieco sa stalo preco som to povedal nepametam si co bola pricina mozno aj to ze kamosi do mna hustily blbosti a proste som to nevydrzal a ona padla do rany fakt si stoho moc nepametam ale uz sme preskakaly vselico bolo par kratkych oddychov tak do 5 dni ze sme sa nevydaly ale to je vse ted som povedal ze sa chcem zmenit prestal som uplne pit ani to pivo si nedam a zacinam sa pomaly chovat na svoj vek o dost zodpovednejsie.
Jej odpoved bola ze pocka do konca prazdnin porosmysla a da my vediet ci by chcela nasmu vztahu dat este jednu sancu alebo aspon ostaneme kamaratmy takze mam mesiac cakania v mukach ale jak som jej povedal ona je jedina kvoli ktorej som ochotny zahodit vsetko zle co som robil /alkohol,detinske spravanie a pod/ a zacat uplne odznova pretoze ona za to stoji a hovorte si co chcete ze sance su 0 ja sa proste nevzdam nadeje ze sa mozno dame spolu zas dokopy a kedze ju nepoznate tak nehovorte dopred hop kym nepreskoci /neberte to zle ale proste nechcem sa vzdat nadaje pokial nedostanem odpoved at je hocijaka/.Ďakujem
-
triple
Guru wannabe
ja som svojmu bratovi povedal jeden jediný krát slová..
"brácho ja ťa mám rád" - bol som natrtkaný na sračky a sedel som na zemi, hlava medzi kolenami a grcal som..
v živote na triezvo by som mu to nepovedal .. sme bratia .. bijeme sa hádame sa robíme si napriek, podrážame sa nenávidíme sa (ako všetci súrodenci) samozrejme že sa máme radi je to môj brat a ja si to uvedomujem ale do očí by som mu to nepovedal už len z princípu (tí čo máte surodencov a panuje súrodenecká rivalita to poznajú)
týmto som chcel povedať že opitý človek povie pravdu a to čo si myslí bez zábran.. takže to čo si jej povedal si si podvedome možno aj myslel aj ked si to na normálnu hlavu nechcel pripustiť.. možno ťa niečim nahnevala a ty si o tom nevedel a ked si vychlastal dačo.. si spravil to čo si spravil.. možno ti povedala niečo ked si už bol nasypaný a zle si to pochopil alebo si prepočul dačo a už to dalo iný význam..
ako si už sám napísal plakať nad rozliatym mliekom je už zbytočné to ti ho do flašky spať nikdy nedostane tak isto ako si to u nej asi už nevyžehlíš.. samzrejme možnosť tu je ale tá je na nej .. všetko má už len a len o na v rukách .. ty si spravi všetko čo si mohol, ospravedlnil si sa, trápi ťa to,, ponižíl si sa už isto a dosť.. padol si na kolená , si troska
ak jej toto nestačí ako dôkaz toho že ju máš fakt rád a chceš byť s ňou bohužial jej chyba a to sa nezmení.. ty si musíš uvedomiť toto všetko a povedať si život ide dalej a nájdem takú ktorej bude na tom záležať ..
poviem ti skúšal som už aj možné aj nemožné veci proste som nevedel pochopiť .. pred pár dnami ti(mne) hovorí mylujem ťa a o pár dni hovno zrazu proste nič chlad, mráz si pre nu nezaujímavý.. v tom prípade sa už fakt nedá nič robiť. a ja som to pochopil až vtedy ked sa dala do hromady s drhým chalanom potom som pretiahol jej kamarátku a bolo v hlave všetko v poriadku
nedaj sa aj tak si srpavíš po svojom.. každý potrebujeme iný dôkaz
držím palce
edit// hojko.. jasné že to nieje povedané do slova.. chcel som len podotnúť že sú rôzne typy ludí a niektorí veci nepovedia .. vypijú toho viac a vtedy vykĺzne z nich čo ich ťaží toť vše. . samozrejme to neplatí na všetkých ako si správne podotkol
"brácho ja ťa mám rád" - bol som natrtkaný na sračky a sedel som na zemi, hlava medzi kolenami a grcal som..
v živote na triezvo by som mu to nepovedal .. sme bratia .. bijeme sa hádame sa robíme si napriek, podrážame sa nenávidíme sa (ako všetci súrodenci) samozrejme že sa máme radi je to môj brat a ja si to uvedomujem ale do očí by som mu to nepovedal už len z princípu (tí čo máte surodencov a panuje súrodenecká rivalita to poznajú)
týmto som chcel povedať že opitý človek povie pravdu a to čo si myslí bez zábran.. takže to čo si jej povedal si si podvedome možno aj myslel aj ked si to na normálnu hlavu nechcel pripustiť.. možno ťa niečim nahnevala a ty si o tom nevedel a ked si vychlastal dačo.. si spravil to čo si spravil.. možno ti povedala niečo ked si už bol nasypaný a zle si to pochopil alebo si prepočul dačo a už to dalo iný význam..
ako si už sám napísal plakať nad rozliatym mliekom je už zbytočné to ti ho do flašky spať nikdy nedostane tak isto ako si to u nej asi už nevyžehlíš.. samzrejme možnosť tu je ale tá je na nej .. všetko má už len a len o na v rukách .. ty si spravi všetko čo si mohol, ospravedlnil si sa, trápi ťa to,, ponižíl si sa už isto a dosť.. padol si na kolená , si troska
ak jej toto nestačí ako dôkaz toho že ju máš fakt rád a chceš byť s ňou bohužial jej chyba a to sa nezmení.. ty si musíš uvedomiť toto všetko a povedať si život ide dalej a nájdem takú ktorej bude na tom záležať ..
poviem ti skúšal som už aj možné aj nemožné veci proste som nevedel pochopiť .. pred pár dnami ti(mne) hovorí mylujem ťa a o pár dni hovno zrazu proste nič chlad, mráz si pre nu nezaujímavý.. v tom prípade sa už fakt nedá nič robiť. a ja som to pochopil až vtedy ked sa dala do hromady s drhým chalanom potom som pretiahol jej kamarátku a bolo v hlave všetko v poriadku
nedaj sa aj tak si srpavíš po svojom.. každý potrebujeme iný dôkaz
držím palce
edit// hojko.. jasné že to nieje povedané do slova.. chcel som len podotnúť že sú rôzne typy ludí a niektorí veci nepovedia .. vypijú toho viac a vtedy vykĺzne z nich čo ich ťaží toť vše. . samozrejme to neplatí na všetkých ako si správne podotkol
-
hojko
Site Admin
triple: Ale no, chces povedat, ze opity clovek hovori pravdu??? Poznam xyz ludi, ktori sa spravaju normalne ci maju dve promile alebo nula, jednoducho sa dokazu ovladat..., ja sa tiez dokazem ovladat, aj ked je pravda, ze obcas nieco ujde. A ak povazujes za pravdu to, ze niekto povie zene, ze je pi*a, tak dakujem pekne 
Kto vie. MOžno je to pravda, možno sa už dlhšie cítil ukrivdený,že mu niečo ona vyviedla, alebo ho štvalo ako sa správala... osobná skúsenosť: alkohol je ako sérum pravdy, nič nepovieš bez príčiny...hojko napísal:triple: Ale no, chces povedat, ze opity clovek hovori pravdu??? Poznam xyz ludi, ktori sa spravaju normalne ci maju dve promile alebo nula, jednoducho sa dokazu ovladat..., ja sa tiez dokazem ovladat, aj ked je pravda, ze obcas nieco ujde. A ak povazujes za pravdu to, ze niekto povie zene, ze je pi*a, tak dakujem pekne
Najlepšej kamoške som opitý povedal,že ju lúbim...na druhý den som dostal kopačky od priatelky( sa to dozvedela) a kamarátku som stratil, lebo to nepochopila. Alkohol je proste svina.
-
Fabo
Hardcore addict
Alkohol nie je svina. Svine su ludia ktori nepoznaju svoju mieru a potom sa neovladnu
Je to ten isty princip ako to, ze "zbrane zabijaju"...
ja neviem, ale tato este nikoho nezabila a ja si myslim ze ani nezabije.
http://zbrane-zabiji.mujglock.com/
Je to ten isty princip ako to, ze "zbrane zabijaju"...
ja neviem, ale tato este nikoho nezabila a ja si myslim ze ani nezabije.
http://zbrane-zabiji.mujglock.com/
-
midnight_man
Guru
Ja som za to ze alkoholom to nie je . Je to clovekom. Tiez poznam vela ludi ktori proste ked si vypiju vedia sa ovladat, sice sa robia voloviny...ale vsetko masvoju hranicu. Taktiez ano su aj ludia ktori si vypiju a iba ujst
....Vsetko je to na jednotlivcovi ako sa k tomu postavi.Autor temy by radsej nemal pit.