Upravit kvalitu mp3 na vyssiu kvalitu - soft

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
djkobrra
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Upravit kvalitu mp3 na vyssiu kvalitu - soft

Príspevok od používateľa djkobrra »

Zhanam software cez ktory by som upravil mp3,ktora ma 60 KBS na vyssi bitrate aspon 192 ...aky soft na to poradite???
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Total Video Converter,pomocou neho urobís vsetko mozné :wink:
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

no..bitrate mozno zmenis, kvalitu nie alebo len velmi malo...to je ako keby si chcel obrazok s rozlisenim 128x102 zmenit na 1280x1024 bez toho aby bol "kockaty" (ratame s tym, ze to nie je vektor)...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No a teraz to vysvetlim: bitrate urcuje kvalitu zaznamu a jeho znizenim sa potlacaju urcite frekvencie, mam pocit ze u mp3 je to nelinearne a najskor "odchadzaju" nizke frekvencie. Tieto udaje uz nie je mozne ziskat spat. Teda ty mozes mp3 upravit na vyssi bitrate, ale budes mat z toho iba lepsi pocit. Je to ako keby si zobral casopis a vytrhol z neho kazdu druhu stranu, potom by si chcel opat plny pocet stran...no ale tie vytrhnute uz nemas, takze tam mozes vlozit iba prazdne stranky, vysledkom bude casopis s plnym poctom stranok, ale informacna hodnota bude rovnaka, ako pri polovicnom.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

proste dobra koko, koko plus plagat tina :) .. bitrate zvysis cez hocico .. napr aj cez audacity ..kvalitu nezvysis
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

takych ludi co to robia by som bil
djkobrra
Light Star
Light Star

Gadelat napísal:takych ludi co to robia by som bil
teraz ktoych by si bil??co robia slabe kvality??? alebo to co ja ziadam?
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tych ro robia vyssi bitrate z nizsieho
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

djkobrra: Dokazes spravit z Fabie Superb??? Dokazes spravit z desatkoruny tisicku??? Myslim, ze nie. Hoci spravis tu mp3 do vyssieho bitrate, zmeni sa ti len velkost, ale kvalita ostane rovnaka.
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nie, kvalita sa este znizi, pretoze sa to rekomprimuje. Je to proste podvod. To si mozem aj ja zalozit na warez fore temu ze: "mp3 v super kvalite! 320kbps!" a v skutocnosti tam budu 56kbps mp3, je to proste svinstvo a vo vacsine programoch sa to spravne spravit neda, ale samozrejme vsetky pohromade nedrzia... :( To iste aj u filmoch, kamarat predava typkovi co hlada dvd filmy obycajne avicka prerobene na dvd...
djkobrra
Light Star
Light Star

hojko napísal:djkobrra: Dokazes spravit z Fabie Superb??? Dokazes spravit z desatkoruny tisicku??? Myslim, ze nie. Hoci spravis tu mp3 do vyssieho bitrate, zmeni sa ti len velkost, ale kvalita ostane rovnaka.
Z Fabie ??? no mozno daj matros....z 10 koruny tisicku???jasne hodim do budky....
:D
Ale o to sa nejedna proste potreboval som,viem ze sa neda spravit lepsia kvalita len ma mrzi ze to zhanam vsade a ked to najdem nejaky kar to da do nizssej kvalitky,Dakujem vsetkym za radu....

//autoeditácia príspevku ( 31 Jul 2008, 14:46 )
Gadelat napísal:nie, kvalita sa este znizi, pretoze sa to rekomprimuje. Je to proste podvod. To si mozem aj ja zalozit na warez fore temu ze: "mp3 v super kvalite! 320kbps!" a v skutocnosti tam budu 56kbps mp3, je to proste svinstvo a vo vacsine programoch sa to spravne spravit neda, ale samozrejme vsetky pohromade nedrzia... :( To iste aj u filmoch, kamarat predava typkovi co hlada dvd filmy obycajne avicka prerobene na dvd...
Kamarat je dobra kur*a :D
Napísať odpoveď