Harry Potter 6

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Harry Potter 6

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/ ... y-potter-6

Harry Potter a polovičný princ, šiesta filmová adaptácia knihy famóznej spisovateľky J.K.Rowling, predstavila svoj oficiálny trailer.

Čarodejník Harry má už 16 rokov a jeho premeny v ústrety dospelosti budú zreteľné aj na filmovom plátne. Oproti úvodnému filmu, kde muklami vychovávané vrabča zavítalo do pestrých farieb strednej čarodejníckej školy v Rokforte, zavládne skutočné šero, temnota a psychodelické efekty Davida Yatesa.

Režisér, ktorý sa podieľal už aj na piatom pokračovaní s názvom Harry Potter a Fénixov rád, obsadil do role Toma Riddla - mladého Voldemorta herca Heroa Fiennesa-Tiffina. Ide o synovca Ralpha Fiennesa, ktorý hrá dospelého Voldemorta. Ich podobnosť je nesmiernou devízou a diváci si prídu určite na svoje.

Čerstvo „upečený“ trailer uvádza do pozornosti Toma Riddla, mladšieho Dumbledora a najmä pocit chladu a nebezpečenstva. Akoby všade lietali stovky dementorov, bažiacich po bozku smrti.

V amerických kinách sa ďalší boj medzi jazvou spojeným Harrym a Temným pánom rozpúta 21. novembra, na starom kontinente možno aj skôr.
Prílohy
poster1.jpg
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

no z traileru sa moc vycitat neda akurat ze to bude temnejsie co mne sedi, takze sa tesim ako na kazdeho pottera :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ako som hovoril 2pacovi ze to bude uz skor neaka drama
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no z toho traileru sa fakt vela vycitat neda...ale to prostredei uz sa mozno zacnem aj bat :P a ked tam bude hermiona tak si to urcite pozriem :wink:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Den suhlasim s tebou s tou Hermionov :P
Je to temnejsie a temnejsie ale vycitat sa dalo vela...
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Vyzerá to super, už sa teším. Malý Tom je zdá sa celkom dobre obsadený, páči sa mi v tom traileri.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

vyzera to skvelo, urcite si to nenecham ujst, videl som zatial vsetky diely a uz len z principu to dopozeram aby som mohol porovnat svoje fantazie s realizaciou reziserovych
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

hmm, ja si to tiež rád pozriem, ale doteraz som nebol spokojný asi s ani jednou časťou sfilmovanou... Ale mal by som byť, lebo kto by robil pre mňa a iných fanatikov 15 hodinový film, na ktorý by som nemohol povedať: a TOTO tam nebolo a TOTO nehorázne zmenili! a blabla..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

hermiona je kočka :)
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

MimKoRn napísal:hmm, ja si to tiež rád pozriem, ale doteraz som nebol spokojný asi s ani jednou časťou sfilmovanou... Ale mal by som byť, lebo kto by robil pre mňa a iných fanatikov 15 hodinový film, na ktorý by som nemohol povedať: a TOTO tam nebolo a TOTO nehorázne zmenili! a blabla..
Haha, jj! Raz by mohli skúsiť sfilmovať to úplne presne :) Inak dúfam že v HP6 už nebudú zo Snape-a robiť dementa (ako doteraz vo všetkých predchádzajúcich)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

ten traielr posobil na mna vlemi temne a neviem ci sa mi to velmi paci pri Potterovi :? ...ako vsetky ostatne casti som si pozrel tak urcite ani tento nepreskocim...som cital vsetky knihy takze mi bolo dost tazke vyhoviet vo filmovom prevedeni a volako ma zatial filmy neohurili asi tka na jedno pozretie tak som zvedavy na tento diel :wink:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Trojka mala najkuzelnejsi dojem, patka sa mi pacila z inej stranky a na sestku sa tesim, docela vydareny a atmosfericky trailer!
Gusttafa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Gusttafa »

SOm zvedavy co vsetko vypustia, necuduval by som sa keby tam nedali dumbledorovu smrt
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Gusttafa napísal:SOm zvedavy co vsetko vypustia, necuduval by som sa keby tam nedali dumbledorovu smrt
:lol: Mne sa na druhé pozretie páčila už aj 5ka... A nechápem prečo to neberiete trocha objektívne keď vravíte čo všetko vypustili... Film nie je kópiu knihy, film je len na základe knihy.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no trailer nevyzera zle, urcite vyjdu este dalsie.... rad si to pozrem a potom to u mna v sufliku zapadne prachom...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

HP6 presunuty na 17.7.2009 :?
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

Ten trailer je fakt dobry.Harry Potter sa kazdou castou priblizuje k hororu :D
Urcite si to stiahnem ked to bude aj nadabovane.Pozrem raz a potom to uz nikdy ani neotvorim ako aj predchadzajuce casti. :D
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Harry Potter 6 - Trailer

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

trailer je v pohode videl som vsetky casti a z radostou si pozriem aj harry potter 6
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

ja si to teiz rad pozriem, precital som vsetky knihy :D a doteraz som videl vsetky casti a uz to dopozeram :) knihy boli dobre spon podla mna, ale do filmu sa neda vsetko, to by musel byt celodnovy :D a 2hodiny tocia rok aj daco :D
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Hmm, no skoda, ze to prelozili o necely rok skoro. Trailer bol zaujimavy, ale z traileru ja moc malo vycitam. Ked tak nad tym rozmyslam trocha tak uz aj zabudam o com bol HP5. :D Ale tak urcite to niekde v hlave je, len to treba oprasit.
Napísať odpoveď