tak kedy dame hookah@ke stretko? ja navrhujem v cermeli pri umelej skalke lezeckej, vezmem aj nacinie na lezenie trosku grilovania nas tiez nezabije, v pahrebe sa kokosove uhliky rozpecu este rychlejsie
alebo ma niekto dost velky byt na takuto ekšn?
Okej, Johnzeek je dohodnuty, pride. Inak, 10:10 Nad Jazerom - Kostol stretko valne a ide sa krasnej. Tabaky vitane.
//autoeditácia príspevku ( 22 Jul 2008, 13:25 )
Tak my uz parime, je tu johnzeek, ja a kamos. Na jeho dome ppc. Janco nam ukazal fotky Lubky, su zaujimave .
dnes to bola fakt len taka mensia akcia, mino asi zaspal alebo pomahal ockovi
kazdopadne trikrat nabita shisha pre troch ludi vcelku aj stacila a dufam, ze na gril, hookah a lezecke stretko dojde veela ludi http://www.hojko.com/post932339.html?highlight=#932339
Je to trosku primitivna otazka, ale ked chcem rozpalit kokosovy uhlik an plynaku, ako to mam spravit. Mam ho drzat v kliestikoch (ci co to je) osem minut? Ved sa "roztopia" od toho tepla. Alebo nechat na tom stojane kde sa kladu hrnce a pod. Ozaj, a ako zistim, ze uhlik je uz poriadne rozpaleny? Diki...
ja to nechavam polozene priamo v plameni na tom stojanceku na hrnce:) ked budu cele alebo aspon skoro cele zerave, je cas ich dat na korunku
a je mi luto, ale lubka na predaj nie je a ma priatela
rastaman - poloz priamo na to a nechaj, obcas otoc a po takych 5 minutach zober do kliestov a zacni fukat.... pojde to rychlejsie, aj ked tvoje pluca pojdu dpc :D a nad drezom, nech nic nespalis
Mám to celkom rád, moji známi si kúpili dve a najprv to bolo pre mňa len také obyčajné, ale po niekoľkých fajčeniach ma začali vždy po vyfajčení nejakého množstva opantávať také pocity ťažkého tela, ktorému sa proste nechcelo hýbať a veľmi príjemná pohodová nálada... je to naozaj celkom fajn myslím, že tomu niet, čo vytknúť...
Ja keď som makal v autoservise, jeden kamoš čo tam tiež robil nastálo tam mal taký malý propanbutanový horáčik, to by bolo ideálne pre zapaľovanie uhlíkov, len to stojí okolo 2000,-sk.Inak je pravda, že to je 45 min jak 20 cigariet?V podstate mi to je jedno, síce zajtra odchádzam do chorvátska s kamošom a zobral som 10 tabakov a 20 uhlíkov:D, len tak ma to zaujíma
Hm, je rôzne veľa štúdii, čo je viac škodlivé. Jedna látka môže byť vo fajke v množstve 20x väčšom ako v jednej cigarete, iného je zase vo fajke 20x menej. Osobne ti neviem rovno povedať, čo je viac/menej škodlivé, niekto verí, že to, iný, že tamto. Jediné, čo je isté, je, že vodná fajka nespôsobuje závislosť ako cigareta...