Caute. Mam jeden velky problem. Pc mi nedokaze detekovat hdd. Ked zapnem pc vypise mi hlasku IDE DRIVES INSTALLATION ERROR! Jedine co mi detekuje je cd-rom. Skusil som pripojit aj disk z ineho pc a tak isto ho nenajde. Aj ked dam nabootovat z diskety a skusim fdisk vypise ze ziadny disk neexistuje. Prosim poradte, neviem co s tym.
mihawk napísal:Caute. Mam jeden velky problem. Pc mi nedokaze detekovat hdd. Ked zapnem pc vypise mi hlasku IDE DRIVES INSTALLATION ERROR! Jedine co mi detekuje je cd-rom. Skusil som pripojit aj disk z ineho pc a tak isto ho nenajde. Aj ked dam nabootovat z diskety a skusim fdisk vypise ze ziadny disk neexistuje. Prosim poradte, neviem co s tym.
aku mas staru dosku ? ... mal som jeden problem na starom pc a bola chyba v doske ...
Hdd a cd-rom mam najampovane dobre. V biose som nic nemecil. Pc som neotvaral otvtedy co som ho kupil skoro pred dvoma rokmi. Tak isto je stara aj doska je to asrock.
Hej. Pozeral som net a zrazu sa pc zaseklo. Tak som ho resetol a odvtedy to nejde. V disku to asi nebude. Pretoze som tam pripojil aj disk z ineho pc, ktory urcite funguje a neslo to.
a ked si pisal ze mas sata disk a mechaniku mas aku??.. ata?.. tak potom ti to preto mechaniky najde...sata kabel mas dobry?.. lebo mne sa na jednom minule roztavila koncovka
mihawk napísal:Hej. Pozeral som net a zrazu sa pc zaseklo. Tak som ho resetol a odvtedy to nejde. V disku to asi nebude. Pretoze som tam pripojil aj disk z ineho pc, ktory urcite funguje a neslo to.
skus pozamienat kable a radice, podobne sa mi spraval HDD,s tym, ze som ho nemal systemovy, mal som tam filmy, zo zaciatku isli trhane,a potom mi to spravilo to co aj tebe, skusim ho este nejako naformatovat ak pojde, uvidime