Existuje nieco podobne alebo lepsie v rovnakej cenovej hladine? Jedna sa mi hlavne o multimedia, nie o nejaku narocnu pracu s dokumentami. Dakujem za ASAP odpovedi
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Uvažujem o kúpe Nokia 6220 classic ked pride na trh a chcem sa spytat, ze ci tu nieje niekto kto ho drzal v ruke. Na nete som cital ze dost vrzga. Je to tak?
Existuje nieco podobne alebo lepsie v rovnakej cenovej hladine? Jedna sa mi hlavne o multimedia, nie o nejaku narocnu pracu s dokumentami. Dakujem za ASAP odpovedi
http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... clanku=641
Tu mas video recenziu a skusali tam ci vrzga a vyzera to tak ze ano
Tu mas video recenziu a skusali tam ci vrzga a vyzera to tak ze ano
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nokia vydala tlacovu spravu v ktorej vysvetluje, ze Nokia 6220c v predprodukcnej verzii vrzgala, dokonca aj niektore predane telefony vrzgali, zaroven vsak dodava, ze uz je vsetko v poriadku a nove kusy by mali byt bez tejto chyby. Pokial ti nevadi, ze nema Wi-Fi, je to skvela volba.ReACTiVe napísal:Uvažujem o kúpe Nokia 6220 classic ked pride na trh a chcem sa spytat, ze ci tu nieje niekto kto ho drzal v ruke. Na nete som cital ze dost vrzga. Je to tak?
Absencia WiFi mi nevadi, lebo mam notebook a mobil nebudem pouzivat k pristupu na net (zatial mam stale kredit a nie pausal tak to je nevyhodne)Schre! napísal:Nokia vydala tlacovu spravu v ktorej vysvetluje, ze Nokia 6220c v predprodukcnej verzii vrzgala, dokonca aj niektore predane telefony vrzgali, zaroven vsak dodava, ze uz je vsetko v poriadku a nove kusy by mali byt bez tejto chyby. Pokial ti nevadi, ze nema Wi-Fi, je to skvela volba.
Ak bude pravda ze nevrzga, tak myslim ze to je moj fon
Dik
//edit: Neviete ake maximalne sd karty tam bude mozne dat? Myslim aku maximalnu velkost. Dik
-
D!eSel_78
Star
Do konca mesiaca, a myslím, že 8GB alebo aj viac ak prídu na trh.ReACTiVe napísal:Absencia WiFi mi nevadi, lebo mam notebook a mobil nebudem pouzivat k pristupu na net (zatial mam stale kredit a nie pausal tak to je nevyhodne)
Ak bude pravda ze nevrzga, tak myslim ze to je moj fonMa este nejaku iny nevyhodu? Neviete kedy presne pride na trh a aka bude cena? Lebo vsade udavaju iny datum.
Dik
//edit: Neviete ake maximalne sd karty tam bude mozne dat? Myslim aku maximalnu velkost. Dik
-
guess.whoo
Redeemer
-
guess.whoo
Redeemer