Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
lol to im roleplay pekne prerastlo cez hlavu...ale cudujem sa ze to aj take pekne holciny hrajuZavulon napísal:http://en.wikipedia.org/wiki/Cosplay
-
Mrk
Professional
ludia, viem ze sa to tu riesilo ked pri plateny pisalo "payment rejected" napr Sheep to riesil, ale v tychto 197 stranach to nemam niak chut hladat, mam MasterCard mass od SLSP, doteraz som platil bez problemov kazdy mesiac akurat nedavno som vypol subscription a teraz mi ju nechce prijat....som velmi nasrany bavil som sa aj s GM v hre ten ma odporucil na ich hotline, ale to je len cez den, skusal som aj webform support, ale to je tak na dva tyzdne...takze ak tu mate niekto kvalitnu radu, tak sem s nou....ten Blizzard ma cim dalej tym viac nasiera....
edit:jak tak citam forum niesom sam, nejde mi ani na fora lognut aby som nieco napisal, nuz je banda ko*ot (sry za vyraz) beru za to tazke prachy a nevedia si to dat do poriadku....
edit2: peniaze na ucte su, info spravne su, pred tyzdnom som platil zmenu mena, bez problemov...
edit3: prave som si precitalpa reakci na to ked im volali do billing support "I will never call there again" ze mu tam niaky blb kecal ako robot, ak to vobec nebol len niaky bot, ktory mu v podstate hovno pomohol...
edit4: prave nastala kriticky zlom mojej trpezlivosti a uz som im tam siel volat, ale vsimolsom si ze je billing maintenance, takze snad to vyriesi moj problem, ak nie..tak v pondelok sa mozem pobavit s niakym operatorom blizzardu ktory mi ajtak hovno pomoze...
edit:jak tak citam forum niesom sam, nejde mi ani na fora lognut aby som nieco napisal, nuz je banda ko*ot (sry za vyraz) beru za to tazke prachy a nevedia si to dat do poriadku....
edit2: peniaze na ucte su, info spravne su, pred tyzdnom som platil zmenu mena, bez problemov...
edit3: prave som si precitalpa reakci na to ked im volali do billing support "I will never call there again" ze mu tam niaky blb kecal ako robot, ak to vobec nebol len niaky bot, ktory mu v podstate hovno pomohol...
edit4: prave nastala kriticky zlom mojej trpezlivosti a uz som im tam siel volat, ale vsimolsom si ze je billing maintenance, takze snad to vyriesi moj problem, ak nie..tak v pondelok sa mozem pobavit s niakym operatorom blizzardu ktory mi ajtak hovno pomoze...
Asi to bude pocas toho billing maintaince, ze ten server je vypnuty. S tym forom to je tak ze prihlasi ta tam len v dobe ked mas zaplateny hraci cas.
btw, tie ich linky su casto dost obsadene(nevolal som tam, ale mam pocit ze su dost vytazeni) a preto sa ti najprv ozve zaznamnik a az tak ta prepoji na operatora, najhorsie natom bude asi ta cena hovoru, kedze slovensko nie je v stat z ktoreho sa da volat bezplatne
ale ked chces uz zahrat tak skoc do brlohu kupit karticku, je to ko*ot davat 4 kila naviac ale co spravis...
btw, tie ich linky su casto dost obsadene(nevolal som tam, ale mam pocit ze su dost vytazeni) a preto sa ti najprv ozve zaznamnik a az tak ta prepoji na operatora, najhorsie natom bude asi ta cena hovoru, kedze slovensko nie je v stat z ktoreho sa da volat bezplatne
ale ked chces uz zahrat tak skoc do brlohu kupit karticku, je to ko*ot davat 4 kila naviac ale co spravis...
-
Mrk
Professional
uz to skusam 3 dni, a billing maintenance mi ukazalo az teraz, a s tym forom neviem, neslo mi lognut ani za kamosa ktory sedel vedla mna a mal zaplatene, do game timu niesom ochotny investovat ani korunu, plus este obcasne byva problem ich dostat, no k tym linkam nuz, kebyze to maju vsetko v poriadku tak im tam nikto nevola, ale zase aj trochu sucitu nie vsetko vzdy bezi tak ako ma...
na ich forach som nasiel fuuny post k tomuto problemu a to nieco v tom zmysle, ze Blizzard ma uz plne bankove kona
na ich forach som nasiel fuuny post k tomuto problemu a to nieco v tom zmysle, ze Blizzard ma uz plne bankove kona
Nainstaluj 2.4.3 patch z http://a.wirebrain.de/wow/ podla verzie aku mas. Zmen si realmlist.R1k1nko napísal:cautehraval som na OG/cz
sangreas
no a uz tam je ten novy patch ale sa neviem pohnut dalej ze co presne tam mam teraz naistalovat
tak kebyze niekto vie co presne bol by som velmi rad![]()
SOM LAMA !!!!
a nic sa nezmenilo vramci tvojej kreditky? nejaka sluzba, nejake nastavenie? ak to len tak prestalo chodit tak najprv sa spytaj v banke, povedz im ze ta stranka ti nejde a ak to nepojde tak chod na billing line a tam im ponadavaj a budu musiet to opravitMrk napísal:kur*a kur*a kur*a, aj po ich zazracnom billing maintenance, still payment rejected...wtf ?
btw, by ti pomohlo napisat nieco na forum tak mozem ak chces...
-
Mrk
Professional
praveze o nicom neviem, ze by som menil, tu kartu som pouzival len na platenie wowka popripade hier do steamu a to je tak vse..a tak 2x mesacne vyber....bankou to asi nebude...ale aj tam mozem skocit, no ja by som im rad nadaval do ko*ot, ale mozno budu za to niake sankcie
a o acc prist urcite nechcem...jedine riesenie je im tam asi zavolat, takze v pondelok sa ich pokusim kontaktovat telefonicky, nachytam slovnik a pojdem na to, poziadam toho debilka nech hovori pomalsie a pokusim sa nieco schomolit, pretoze konverzacia pomocou slov je pre mna mensi problem
a este k tomu cez telefon kde moze byt kvalita zvuku na nulovej kvalite...
YOU FUCKING NOOB...REAPIR QUICK THIS PLS...OR I KILL you xDMrk napísal:praveze o nicom neviem, ze by som menil, tu kartu som pouzival len na platenie wowka popripade hier do steamu a to je tak vse..a tak 2x mesacne vyber....bankou to asi nebude...ale aj tam mozem skocit, no ja by som im rad nadaval do kok****, ale mozno budu za to niake sankciea o acc prist urcite nechcem...jedine riesenie je im tam asi zavolat, takze v pondelok sa ich pokusim kontaktovat telefonicky, nachytam slovnik a pojdem na to, poziadam toho debilka nech hovori pomalsie a pokusim sa nieco schomolit, pretoze konverzacia pomocou slov je pre mna mensi problem
a este k tomu cez telefon kde moze byt kvalita zvuku na nulovej kvalite...
mozna konverzacia
-
Mrk
Professional
vsak jasne
teraz som si vybavil spoluziaka, ze mi to cvakne, takze ficim do banky mu vlozit lowe na ucet, lebo cez internet banking medzi roznymi bankami to trva vecnost....snad mi to cvakne....este medzitym skocim do mojej banky a opytam sa ci je tam vsetko v poriadku
edit: bol som v banke, vsetko poriadku, BLIZZARD ako super cool spolocnost ktoru zboznujem si zobrala 2x po 13 euro za dve platby ale acc stale frozen...WTF ??? mam chut cely ten vyje*** blizzard podpaaalit, preboha ziveho, takze zase ako byva zvykom je chyba na strane blizzardu....do pi*e...teraz neviem co mam s tym robit ? akoze pridaju mi 2 meisace hrania alebo co ? nechapem an webe mi napisalo ze payment rejected a pritom z uctu mi to strhlo cash...2x dokonca...argh....nadherny skrt cez rozpocet ked nejsu rodicia doma a nemam kde zobrat peniaze....(sorry za nadavky, ale snad toto neni nromalne)
edit: bol som v banke, vsetko poriadku, BLIZZARD ako super cool spolocnost ktoru zboznujem si zobrala 2x po 13 euro za dve platby ale acc stale frozen...WTF ??? mam chut cely ten vyje*** blizzard podpaaalit, preboha ziveho, takze zase ako byva zvykom je chyba na strane blizzardu....do pi*e...teraz neviem co mam s tym robit ? akoze pridaju mi 2 meisace hrania alebo co ? nechapem an webe mi napisalo ze payment rejected a pritom z uctu mi to strhlo cash...2x dokonca...argh....nadherny skrt cez rozpocet ked nejsu rodicia doma a nemam kde zobrat peniaze....(sorry za nadavky, ale snad toto neni nromalne)