REPARATY + 3x ZAPIS NA POLICII prosim pomoc
REPARATY + 3x ZAPIS NA POLICII prosim pomoc
Daju mi robit reparaty ked mam 3x zapis na policii?Prvy som mal pred 2ma rokmi za to ze som plul a robil bordel na jednom sidlisku.Druhy som dostal za to ze som presiel na bicykli po trave a policajtovi som utekal.Chytil ma a dostal som 200 blokovku.Tretiu som dostal dnes za robenie bordelu a rusenie nocneho kludu za 100 blokovku.Vraj ked mam 3x zapis nedaju mi robit reparaty.Mozem sa spytat ci je to pravda?Poprosim iba nazor zasvetenych do tejto tematiky.Dakujem.Je to moc surne
-
Sagittarius
Guru
Ale ked nemas 18, tak policia to hlasi skole a je na skole, ako s tou informaciou nalozi. Preto sa treba opytat tam, ale podla mna su reparaty a spravanie 2 odlisne veci.Jeremy napísal:ty nemas zapisi, zapis v registri trestov dosiahnes iba ked spravis trestny cin a budes zan pravoplatne a podla zakona odsudeny
cize ak som pochopil zajtial si robil len priestupky. cize zapis nemas ziadny
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ty si mi ale naložil.
A teraz k veci aby to tu nebol jeden velky flame...
Aby si vedel tak očakávaj koncom mesiaca, že sa k vašej bráne pristaví VB a zoberú ťa do Leopoldova na 2 roky nepodmienečne.
Akože chalan uvedom sa, si mysliš, že policajti nemaju čo na práci, len vláčiť po súdoch takých pseudogangstrov ako si ty???
Páni a Dámy!!! Vitajte v Legolande.
Martin44: Tu vôbec nejde o súdy ani o políciu. Oni už aj zabudli, že niečo také tu bolo. Ide čisto o vnútornú záležitosť školy. Pokiaľ viem, u nás na škole je povolene na prechod do ďalšieho ročnika robiť reparat z max. 2 predmetov. Inak študent opakuje ročník.
Da rozum, že pri študentovi s problemovym prospechom sa bude prihliadať aj na jeho správanie.
A keď sa raz niekto neučí a ešte sa ani do kože nevprace, tak je dosť realne, že si riaditel(ka) sadne s rodičmi a dohodne sa s nimi na "dobrovolnom" prechode študenta na inu školu.
Dieg0:3x blokova pokuta nie je zápis v registri trestov. Tam sa nikto nebude obťažovať písať listy do školy, že kde si kedy kam plul alebo jazdil po trave.
Inak na aku školu to chodíš? Aký ročník?
Da rozum, že pri študentovi s problemovym prospechom sa bude prihliadať aj na jeho správanie.
A keď sa raz niekto neučí a ešte sa ani do kože nevprace, tak je dosť realne, že si riaditel(ka) sadne s rodičmi a dohodne sa s nimi na "dobrovolnom" prechode študenta na inu školu.
Dieg0:3x blokova pokuta nie je zápis v registri trestov. Tam sa nikto nebude obťažovať písať listy do školy, že kde si kedy kam plul alebo jazdil po trave.
Inak na aku školu to chodíš? Aký ročník?
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
V tomto úplne súhlasím, nikto mu nekázal robiť bordel, tak nech znáša následky - nech sú už akékoľvek.Martin44 napísal:Nuz ako si ho matka vychovala, tak nech ide teraz zehlit k riaditelovi...
Po pravde, ani by som mu nic ine neprial, hrdinovi.
Ale ked dojde na lamanie chleba, tak uz sa boji o svoj pišišvor.
Martin44: sa niekto na nieco spyta a ty sa tu budes STALE hrat na najmudrejsieho? sak si len obycajny pijak, co v zivote nic nedokazal a uz ani nedokaze
neviem, na co sa tu hras, si chod naliat jedno poldeci a potom to zabi celou flaskou
kazdy tvoj nazor citat, si davam tabletky na ukludnenie, aby som ti nenapisal aky si ko*ot, ale teraz mi uz dosli, takze to tu mas 
//a nezabudni mi napisat, ze pocuvam rap, ze dalsi lilgangstahoper
//a nezabudni mi napisat, ze pocuvam rap, ze dalsi lilgangstahoper
Martin44 : niesom pseudogangster.Vobec nevies okolnosti tak prosim radsej bud ticho.Bola viac menej nahoda ze nas vychytali.A myslel som si ze si uz umrel bol tu o tom topic.Aka skoda 
Frikso : Dik za konecne normalny nazor.Chcem proste len vediet na com stojim.
Robbie42 : Vies aj nieco ine ako spamovat?
Frikso : Dik za konecne normalny nazor.Chcem proste len vediet na com stojim.
Robbie42 : Vies aj nieco ine ako spamovat?