w2003 server

Informácie o software, ankety...
nordscan
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

w2003 server

Príspevok od používateľa nordscan »

Zdravim, momentalne zapasim z dvoma problemami,

Pri vyuzivani terminaloveho rezimu, uzivatelom musi nabehnut softwarovy kluc, ale ten mi ide len vtedy ak im dam prava administratora, co kde nastavit, aby uzivatelia mali nizsie prava ale aby sa im sustil aj tento program?

Po nastaveni zdielania vo w2k03, najdem sice pc v sieti ale ked sa chcem nan pripojit pytam meno a heslo, ked zadam aj administratora tak vyhodi chybovu hlasku: sietovy prostriedok nie je dostupny.....pritom to mam nastavene takisto ako 10razy predtym..
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

S tym terminalom ti asi nepomozem, ale k tomu zdielaniu. Vytvoril som adresar na Cecku. Nazdielal som ho. Klikol som na opravenie, pridal som uzivatela, v tomto pripade administratora a dal som mu plny pristup do adresara. A v casti zabezpecenie tak isto. Toto iste musis spravit aj ty. Az na to ze v opravneni pridas vlastneho usera a das mu prava ake chces. Samozrejme user, ktoreho budes pridavat, musi byt vytvorenym userom priamo na serveri s menom a heslom.
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Co je softwarovy kluc? Aplikacia? ... trosku to viac rozpis. Ale najjednoduchsie bude vytvorit v ADcku novu security groupu a jej pridelit prava, resp novu OU a aplikovat vhodnu GPO
nordscan
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordscan »

killa_bee napísal:Co je softwarovy kluc? Aplikacia? ... trosku to viac rozpis. Ale najjednoduchsie bude vytvorit v ADcku novu security groupu a jej pridelit prava, resp novu OU a aplikovat vhodnu GPO
Softwarovy kluc pre Money S3 (www.money.sk), ktory sa spusta pre kazdy relaciu automaticky....neviem ako by som ho viac opisal
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Nemam skusenosti s S3kou, ale skus dat userom Full Access iba na adresar kde je nainstalovana
Napísať odpoveď