napalovnie PS2 hier
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
napalovnie PS2 hier
Ospravedlnujem sa ak takáto tema tu uz bola.
Mam PS2 aj s chipom,pokusal som sa stiahnut nejaku hru na to ps, je to Buzz Junior Dinomania stiahnuta cez torrent bolo to vo formate Iso, rozbalil som to cez 7zip a rozbalene som to napalil cez nero expres ale nechce mi to precitat.muoze byt chibou ze som to napalil na DVD RW? Toto je uz druha hra predtim som sa snazil napalit iromena ale ani to neslo.ked som skusal toho ironmena aj toto buzz tak mi napisalo cannot be played. Chyba asi nebude v mojom ps lebo hned potom som skusal druhu hru napalenu a ta mi sla.
Prosim pomôzte.
Mam PS2 aj s chipom,pokusal som sa stiahnut nejaku hru na to ps, je to Buzz Junior Dinomania stiahnuta cez torrent bolo to vo formate Iso, rozbalil som to cez 7zip a rozbalene som to napalil cez nero expres ale nechce mi to precitat.muoze byt chibou ze som to napalil na DVD RW? Toto je uz druha hra predtim som sa snazil napalit iromena ale ani to neslo.ked som skusal toho ironmena aj toto buzz tak mi napisalo cannot be played. Chyba asi nebude v mojom ps lebo hned potom som skusal druhu hru napalenu a ta mi sla.
Prosim pomôzte.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
to neviem. cez googlovanie swap magis som sa dostal na forum o pouzivani zaloznych kopii PS2 diskov a kazdemu radili DVD decrypter.hojko napísal:jackb: Ake su nazory na BlindWrite???
skusal som palit aj cez Nera na najnizsej rychlosti a nieje tam ziaden problem, tazke je mozne ze BW by to zvladol tiez.
nevyhoda Nera, aspon toho co mam ja je fakt, ze nedokaze otovrit ine image a iso a nrg, preto sa mi lepsie robi s DVDD
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional