uz trojka ma sklamala, uz mi to pripadalo ako nejaka novela ci co. Proste trojka nebola taka ako tie dve pred tym. No som zvedavy aka bude 4. Ci sa bude pokracovat ako v 3, Alebo niecim prekvapi
Suhlasim s Kelko-m.Tiez som celkom velky fanusik Spider-mana a mne sa tiez pacili vsetky najlepsia bola asi Dvojka ta je u mna na 100% a 1 a 3 su na 99,9%.ALe aj tak trojka sa my dost pacila neviem co vsetci proti nej mate..co uz ale ak tam nebude Tobey a rezirovat Sam raimi tak to nebude ono no necham sa prekvapit
warham napísal:mne sa najviac pacila dvojka... trojka bola dobra ale nieco mi tam chybalo
tak podla mňa bola dvojka najslabšia ako väčšina pokračovaní (tie jeho citové výlevy aj s jeho babkou)akurát tá posledná tretina filmu bola v poho a trojka sa mi páčila viac ako 2
a tieto nasilu vynútené pokračovania no ja neviem (ak tam dajú silný príbeh a dobrými efektami tak prečo nie ) ved uvidíme
ja som spider-man maniak od malička takže každú novú časť vrelo uvítam.. čo sa týka trilogie tak mne sa vždy najviac páči prvá časť - či už spiderman, matrix alebo blade.....
takze tie postery na CSFD su fake, najlepsie to je vidno na tych poslednych...a keby tam bola Black Cat tak by bola so Spideym...viac je o tom tu v diskusii -CSFD-
3trojka bola dobra podla mna lepšia ako 2 ...........štvorku si určite kuknem len dufam že to nebude na jedno kopito ako všetky že zas nejaky dalši hero a celý film bude zas otom ako ho mláti .........možno by som uvítal nejaku vojnu ako to byva v takýchto filmoch ............
Zaxman napísal:3trojka bola dobra podla mna lepšia ako 2 ...........štvorku si určite kuknem len dufam že to nebude na jedno kopito ako všetky že zas nejaky dalši hero a celý film bude zas otom ako ho mláti .........možno by som uvítal nejaku vojnu ako to byva v takýchto filmoch ............
Hej. Hlavne keď mu v trojke na konci filmu zo zadku vystrelila tá americká vlajka (vyzeralo to tak)
Ja osobne som jednoznačte za názor, Že 2-ka im vyšla najlepšie. nvm.
Každopáde ako inak si predstavuješ komiksový film? Veď aj keď bude vojna, tak tam bude bojovať proti inému hrdinovi. Pretože on nejakú vojnu asi začne. Ak to nebude príliš americké, vtedy to podľa mňa bude mať dobré hodnotenia.
predstavujem si to tak že bude niečo ako ked bola v x-menovy vojna mutantov................a na konci zomre aj spiderman.....čo samozrejme nespravia lebo je to hrdina a hlavna postava.................
a jednoducho sa mi pačila trojka a hlavne ked bom čierny .........proste premna osobne bola dvojka sucha pre teba nie ........každému sa pači niečo ine ..........