zdravim,
potreboval by som radu ohladne mojho notebooku veterana acer 1350..
ide o tom,ze po dlhsom case alebo po tom ako pozeram video sa prehrieva a vypne sam....
vycisteny by mal byt a to prehrievanie je sposobene asi zlym driverom..
neviem ako doinstalujem jeden driver na graficku kartu..
konkretne mam zlty otaznik na DALSI ZARIZENI-jedoduche komunikace pre sbernicu PCI a RADIC videa kompatibilni se standardem VGA
graficka karta je on board..
za rady dopredu dakujem
vypinanie NB acer 1350-driver
OS je tam XP.. cracknuty ktory mam aj na inych pc a ide v pohode s tym to nic nema ide o ten driver urcite podla mna a ono to necinnostou tiez neni bo sa vypne a potom nejde zapnut az po chvilke .. niekedy sa zapne a po minutke zasa vypne... a az na piaty krat naskoci normalne...
jaaj nekupovat ACER uz nikdy!!
neries a reklamuj ... nebav samasum napísal:OS je tam XP.. cracknuty ktory mam aj na inych pc a ide v pohode s tym to nic nema ide o ten driver urcite podla mna a ono to necinnostou tiez neni bo sa vypne a potom nejde zapnut az po chvilke .. niekedy sa zapne a po minutke zasa vypne... a az na piaty krat naskoci normalne...
hej on je uuz po zaruke.. ja len potrebujem aby vydrzal 1 mesiac pokial som v Irsku,potom uz jeho buducnost bude v kosi.. pavdepodobne.. alebo uz mi to bude jedno,kupujem novy /jasne ze ne ACER/ hej on musi byt stale v sieti.. bo baterka je slaba ale napatie tam je v zdroji nie je problem to som si dal premerat.Len to vypadavanie.. zacne hucat ventilator a bum vyplne sa a nejde chvilu zapnut..