Kde by ste chceli zit?
-
softimager
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
No, dakde pri mori, pripadne New York, Miami, Las Vegas, California atd..
Neviem sa dockat, kedy dokoncim skolu a vypadnem z tohto VY*EBANEHO SLOVENSKA plneho K*kotov a ciganov, Mam chut vypadnut z tejto malej smradlavej zasr*tej krajiny, kde vlada a ini k*koti stoja za hovno, vsetko je tu na p*cu najradsej by som dal cele slovensko zaminovat aj zo vsetkimi k*kotmi, co tu ziju, co iba kradnu a zle robia, to sa neda slovami vyjadrit, ako nenavidim slovensko.

Neviem sa dockat, kedy dokoncim skolu a vypadnem z tohto VY*EBANEHO SLOVENSKA plneho K*kotov a ciganov, Mam chut vypadnut z tejto malej smradlavej zasr*tej krajiny, kde vlada a ini k*koti stoja za hovno, vsetko je tu na p*cu najradsej by som dal cele slovensko zaminovat aj zo vsetkimi k*kotmi, co tu ziju, co iba kradnu a zle robia, to sa neda slovami vyjadrit, ako nenavidim slovensko.
PROTI PRAVIDLAMsoftimager napísal:No, dakde pri mori, pripadne New York, Miami, Las Vegas, California atd..
Neviem sa dockat, kedy dokoncim skolu a vypadnem z tohto VY*EBANEHO SLOVENSKA plneho K*kotov a ciganov, Mam chut vypadnut z tejto malej smradlavej zasr*tej krajiny, kde vlada a ini k*koti stoja za hovno, vsetko je tu na p*cu najradsej by som dal cele slovensko zaminovat aj zo vsetkimi k*kotmi, co tu ziju, co iba kradnu a zle robia, to sa neda slovami vyjadrit, ako nenavidim slovensko.![]()
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie budú znamenať podmienečné vylúčenie z fóra (ban).
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa: